facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EDITh

Info

Tekstschrijver met een hart voor mensen en woorden ♥



"Freelance tekstschrijver - copywriter webcopy en portretten van bezielde ondernemers portretten van dierbaren levensverhalen eindelevensverhalen Verbinden. Met woorden"
Adres: Torhoutse Steenweg 573, 8200 Brugge
Stad: Brugge
Route: Torhoutse Steenweg 573
Postcode: 8200


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Proefstuk Proefstuk 2 km Tekstredactie van jouw thesis, cv, solliciatiebrief, motivatiebrief, webtekst, artike...
edwardz edwardz 5 km kook | tekst | bar | buro
Coffeewriter Coffeewriter 6 km Freelance copywriting, vertaling en correctie.
Recensies
We hebben deze zomer met de kinderen en kleinkinderen een weekje doorgebracht in de Provence. Het was een super reis naar aanleiding van een speciale verjaardag. Edith heeft al onze ervaringen weten te bundelen in een heerlijk, eerlijk, gevoelig en raak document. Met de juiste vragen op het juiste moment en met een gevoelige pen wist ze de juiste snaar te raken. Deze vakantie staat, samen met jouw tekst, zó in ons geheugen en hart gegrift. Dank je wel Edith, zéér goed gedaan. Onze samenwerking is absoluut voor herhaling vatbaar !
Na een fijne, verbindende reis met de familie wilden we deze herinnering graag vastzetten. Edith hielp ons door met haar pen onze ervaringen te vereeuwigen. Een verhaal bij een sleutelmoment in het leven? Misschien geen evidente keuze, maar voor ons voelde dat perfect logisch. Na een kort, maar intens gesprek vertrok Edith met ons verhaal in haar notitieboekje. Ze slaagde erin om niet enkel onze woorden, maar ook onze levenskleur en warme herinnering in het verhaal te stoppen. Bij het lezen van haar tekst werden we opnieuw meegenomen op reis en moesten we een traantje wegpinken omdat ze dit zo gevat en persoonlijk omschreven had. Heb je zelf een mooie herinnering die je wil vereeuwigen? Edith doet dit op een heerlijk persoonlijke en rustige manier. Zij ziet details die jij niet belangrijk achtte, maar kan door haar rake pen absoluut het beste uit jouw herinnering halen. Ik zal niet twijfelen om bij een toekomstig sleutelmoment Edith opnieuw in te schakelen als klankbord!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid