facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Edge Antwerp

"Functional training & physiotherapy merged into a unique training studio based in the heart of Antwerp.Our health services include:• small group training• personal training• sportsmassage• bodyscan & nutrition• physiotherapy• dry needling• orthomolecular therapyBook your free weekpass online"
Adres: Klapdorp 70a , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 0472 60 50 52
Stad: Antwerpen
Route: Klapdorp 70a
Postcode: 2000



op zoek naar gerelateerd: Fitness Antwerpen, Kinesitherapie Antwerpen, Groepslessen Antwerpen, CrossFit Antwerpen, Flow Antwerpen, Soulcycle Antwerpen, Cardioboxing Antwerpen, Spinning Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Langbeen/Jan Langbeen/Jan 705 meter
Van Hoof/Gerd Van Hoof/Gerd 757 meter
Grooten/Pascal Grooten/Pascal 852 meter
Camerlynck B. Camerlynck B. 957 meter
Linkeryoga Linkeryoga 1 km
Studio M Studio M 1 km Unieke plek, cozy en gezellig. Hier kan je alleen maar happy weer buiten lopen. Wil j...
Bal/Hugo Bal/Hugo 2 km
Niv/Elona Niv/Elona 2 km Zeer vakbekwame kinesiste !
Recensies
Al jaren kom ik sporten bij Edge met veel plezier! Ondanks het feit dat ik na elke sessie even moet bekomen, keer altijd weer terug. Tof ingericht, leuke sfeer en bovenal zeer goede coaches. Ben je super fit of minder in vorm? Iedereen is welkom. Je wordt zeer goed begeleid en de vibe onder mede-sporters is zo relaxed dat je jezelf meteen welkom voelt. Keep up the good job Sven!
Sinds enkele jaren is EDGE mijn vaste trainingstudio. De sportsessie wordt streng maar rechtvaardig begeleidt door personal trainer Sven. Het sportschema is gevarieerd en uitdagend. De professionele aanpak door Sven of door andere personal trainers in het EDGE-sportteam, zorgt er voor dat ik elke week met volle motivatie de uitdaging opnieuw aanga. Ik raad EDGE absoluut aan: goede persoonlijke aanpak en begeleiding, tof team en echt ! goed resultaat in kracht en uithouding.
Gezellige groepsdynamiek, persoonlijke aanpak en gevarieerde trainingen. Edge is een open en safe space, met work-outs voor iedereen en af en toe eens een goed feestje! Sinds ik bij Edge sport voel ik me beter en strakker in mijn vel en heb ik vrienden voor het leven gemaakt. 5 sterren is te weinig!
Voor mij is Edge de eerste sportclub waar ik duidelijke progressie heb gezien en waar ik me volledig thuis voel. Trainingen op maat, fijne en aanspreekbare coaches en ik heb er vrienden voor het leven gemaakt!
Toegankelijke en vriendelijke trainers. Gevarieerde workouts, voor ieder wat wils. Aandacht voor sfeer en goede vibes door onder meer de sfeervolle inrichting en de party workouts. Een aanrader!
Amazing trainers, fantastische begeleiding om te beginnen aan je sportieve zelf of jezelf verder te ontwikkelen in je traject!
Zeer fijne club waar ik sinds korte tijd lid van ben. Ideaal voor zowel beginners als gevorderden.
Leuke sportclub waar je in een toffe sfeer en met supper coaches verschillende uitdagende workouts kan doen
Mooie gym met uitdagende workouts onder goede begeleiding!
Ik ben sporten zelfs leuk gaan vinden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid