facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Edenity Espace Bien être et Reiki

Edenity Espace Bien être et Reiki

Info

Le Reiki est une méthode naturelle de guérison qui agit sur le corps physique, émotionnel et mental...
L'apposition des mains permet la transmission de l'énergie universelle, une aide vers le chemin de la sérénité originelle.



"L’APPROCHE HOLISTIQUE d’Aiyana Center repose sur l’importance du corps mais aussi de l’esprit, pour s’épanouir pleinement.La Thérapie Holistique est l’art de prendre soin de l’être humain dans sa globalité. Le centre propose une approche combinant la médecine traditionnelle et moderne.Nous serons ravis de vous accueillir dans notre centre de santé holistique à visée sportive en plein cœur de Bruxelles.UNE EQUIPE PLURIDISCIPLINAIRE composée de kinés et kiné sportif, préparateur physique, coaches sportif, médecin, ostéopathe, kinésiologue, coach santé holistique, neuro- praticien, hypnothérapeute, coach en développement personnel, massothérapeute, naturopathe, reflexologue plantaire, cupping thérapeute et bike fitting."
Adres: Avenue des gloires nationales 54, 1083 Ganshoren
Telefoonnummer: +32484051461
Stad: Ganshoren
Route: Avenue des gloires nationales 54
Postcode: 1083


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Ik was op zoek naar een sportschool en vond zoveel meer. Ik ga nu een paar maanden naar het Aiyana-centrum en de resultaten zijn er zowel fysiek als mentaal. Een holistische, welwillende, dynamische benadering en dat allemaal in een constant goed humeur.
Afspraak, gezondheidscheck gemaakt vandaag. Yasmine is een personal trainer die luistert, ik ging weg met het gevoel dat ik werd begrepen en à la carte ondersteuning kreeg die was aangepast aan mijn behoeften en doelstellingen. Haast je om te beginnen, het is de luxe om een ​​plek te hebben waar de coach verschillende vaardigheden samenbrengt die hij ten dienste stelt van ons fysieke en mentale welzijn terwijl hij waakt over en respecteert voor onze fysiologische, professionele en persoonlijke behoeften.
Aiyana centrum is niet groot maar de kwaliteit van de bokslessen is geweldig! Junior is de beste coach! Zweten en een goed gevoel zijn verzekerd! Hou ervan ! De mensen die Aiyana runnen zijn ook gastvrij en zetten zich in voor uw welzijn.
Zo'n geweldige wellness-plek. Zeer professioneel, vriendelijk en deskundig personeel. Mooie ruimte en geweldige locatie. Maar bovenal raad ik het aan voor de geweldige beoefenaars, lessen en workshops die ze geven. Absoluut een aanrader! En bedankt dat je mijn ervaring ongelooflijk hebt gemaakt, Aiyana ??.
Uitstekend centrum, aanbevolen.
[NL]Dit is je nieuwe holistische paradijs in Brussel!! De coaches hier zijn geweldig en de aardigste die ik ooit heb mogen ontmoeten. Ze luisteren naar je, helpen je waar ze maar kunnen, en doen er alles aan om je een goed gevoel te geven en je volledige potentieel te bereiken. Ik kan alleen de trainingen van Yasmine aanbevelen die zijn aangepast aan jou en je behoeften en de holistische coachings van Ianja die erg nuttig zijn en je voorbereiden om de beste versie van jezelf te worden. Cupping therapie en hypnose zijn ook prima! Als je toe bent aan verandering of gewoon een persoonlijkere benadering van fitness wilt, dan is dit het teken om ervoor te gaan! [NL]Dit is je nieuwe holistische hemel in Brussel!! De coaches hier zijn geweldig en de vriendelijkste. Ze luisteren naar je, ze helpen je op alle mogelijke manieren en doen er alles aan om je een goed gevoel te geven en je volledige potentieel te laten realiseren. Ik kan niet genoeg Yasmine'-trainingen aanbevelen die zijn afgestemd op jou en je behoeften en Ianja' holistische coaches die zo behulpzaam zijn en je klaar maken om in de beste versie van jezelf te springen. Ook de cupping en de hypnose professionals zijn top! Als je klaar bent voor verandering of gewoon een meer op maat gemaakte benadering van fitness wilt, dan is dit jouw teken om daarheen te gaan!
Als ik over dit centrum praat, zijn de eerste woorden die in me opkomen: professionaliteit en veel energie! De verschillende specialisten hebben met elkaar een echte passie voor hun vak gemeen. Wat uw behoefte ook is, de ondersteuning wordt op maat gemaakt. Puur geluk voor lichaam en geest!
supercentrum, alles in één. Mijn coach Yassime is geweldig. Groepslessen in kleine groepjes vind ik geweldig. En om mijn tijd te optimaliseren, doe ik mijn Kine- en Osteo-sessies ter plaatse. Ik raad het aan .
Ontdekking van het centrum tijdens het SUNDAY WOMEN event en het was liefde op het eerste gezicht bij de managers. Sindsdien word ik gevolgd voor sport maar ook voor alles wat persoonlijke ontwikkeling is. Het is nu 8 maanden geleden en dankzij hen heb ik mezelf gevonden. Ik adviseer alle mensen die ondersteuning nodig hebben op verschillende niveaus.
Geweldige plek in een mooi deel van de stad. Ik werk met Yassmine als mijn persoonlijke trainer en ze is geweldig! Met een goed hart en een grote glimlach helpt ze me mijn grenzen te verleggen. Ik raad haar ten zeerste aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid