facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ed verwarming en sanitair

Ed verwarming en sanitair

Info

Met 26 jaar ervaring in de sector heeft ED. een brede beheersing van alles wat met verwarming en sanitair te maken heeft.

Geschiedenis

ED. Verwarming & Sanitair
Zonnepanelen, sanitair, verwarming
Met 26 jaar ervaring in de sector heeft ED. een brede beheersing van alles wat met verwarming en sanitair te maken heeft. Deze ruime kennis laat ons toe om uw project volledig te doorzien. Bij het streven naar energie-efficiëntie is het trouwens belangrijk om elk element van de keten te bekijken en alles op elkaar af te stellen. Kwaliteit staat dan ook centraal bij ED.

Zowel nieuwbouw als renovatie nemen wij op ons – grote appartementsgebouwen maar ook particuliere woningen.

Onze extra troef is het verzorgen van alle onderhoud. Wij kennen uw installatie als geen ander, dus… het is toch logisch?

Adres: Leonard moorsstraat 42, 3620 Veldwezelt, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0476809916
Stad: Veldwezelt
Route: Leonard moorsstraat 42
Postcode: 3620


Recensies
Aanvraag ingesproken voor een onderhoud van een gasketel maar geen reactie ontvangen
Gehele woning laten voorzien van Airco ! mooi en vakkundig geplaatst, alles uitgevoerd zoals besproken. Alles netjes opgeruimd en achtergelaten . Aanrader !Service: Airconditioner installeren
Komen in het algemeen hun afspraken niet na. Maak je een afspraak voor een herstelling, komen ze niet opdagen zelfs niet na 4 keer bellen. Ze reageren ook niet op emails. Waardeloos!!!
Aan te raden! Ze hebben in onze nieuwe woning alles gedaan wat het sanitair, de vloerverwarming en het regenwater betreft. Prima service voor, tijdens en na de bouwwerken!
Super tevreden.
Prima service! Correct en eerlijk t.o.v. de klant. Alles wordt netjes opgeruimd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid