facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ED-producties

Info

RECORDING STUDIO
Studio op maat

LESSEN
Piano, keyboard en opnametechnieken: voor beginner en gevorderde.

BAND COACHING

Geschiedenis

Onze professionele opname studio is letterlijk een studio op maat.

Opnames vanaf een enkel los instrument tot volledige producties en alles daar tussen. Wens je eigen tracks in een professionele omgeving af te mixen? Ondersteuning bij het arrangeren? Alles kan!

Vereist je opname een andere ruimte of akoestiek dan de onze dan kunnen we terugvallen op nauwe samenwerkingen met andere studio’s. Zo krijgt je project zeker het resultaat dat het verdient.

Backing tracks of orkestbanden op basis van midi-programmering, live muzikanten of een combinatie.



"Professionele studio op maat.Opname, Mixing, Mastering,...Onze passie is muzikanten helpen geweldige opnames maken.Flexibel qua prijzen...+20 jaar studio ervaring..."
Adres: Dwarsstraat 4, 3660 Opglabbeek
Telefoonnummer: +32477361387
Stad: Opglabbeek
Route: Dwarsstraat 4
Postcode: 3660


Recensies
Als professioneel musicus ben ik al jaren klant bij ED-Productions.De kwaliteit van de opname is steeds perfect. Eric weet als geen ander aan de wensen van elke muzikant te voldoen, van klassiek, jazz, pop en zoveel andere genres. Proficiat Eric en in de toekomst zullen we zeker nog veel samen werken! Carlo Willems.
Topkerel om mee samen te werken! Geduldig en neemt zijn tijd voor de belangrijke zaken. Heeft maar 1 doel voor ogen: het beste resultaat uit je project halen. Het feit dat hij naast producer ook zelf muzikant is, is een enorme meerwaarde!
Eric is een gedreven persoon die zowel meedenkt in het creatieve als het technische aspect van een productie. Hij heeft een open muzikale blik over genres heen en streeft er steeds naar om het beste resultaat te behalen. Het was steeds fijn om met hem te mogen/kunnen samenwerken!
Eric haalt telkens weer het beste in je naar boven. Als zanger, muzikant...en dat is minstens even belangrijk om een goed eindresultaat te behalen. Geeft zijn eerlijke mening.. zonder die op te dringen. Hij heeft de skills en het geduld.
Top studio, met een persoon erachter die weet hoe je een goede productie kunt maken. Zowel als producer en als pianist, kan hij je goed helpen met de arrangementen, waar ik dus gretig gebruik van heb gemaakt : Als je goede opnames wilt maken, dan is ED-Producties wat je zoekt. Ik ben 100% tevreden van zijn werk bij mijn solo CD
Prachtige CD ‘Nu - Later’ opgenomen bij ED producties. Heel veel dank voor de professionele mixage en de prettige samenwerking. Blijven doorwerken tot het resultaat top is, super om op die manier te kunnen opnemen en mixen!!
Eric Davids is de geknipte persoon voor postproductie. Thuis in diverse genres en flexibel in omgang, weet hij steeds het beste uit een opname te halen. Verhouding prijs/kwaliteit ook helemaal ok. Een absolute aanrader dus!
Super leuk werken met Eric in zijn studio. Hij gaat voor het beste resultaat en neemt alle tijd daarvoor!
Top Eric, een plezier om mee samen te werken!
Ideale plek voor professionele demo’s en afgewerkte producties op maat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid