facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ED Officefurniture

ED Officefurniture

Info

Kantoormeubilair nieuw en gebruikt, flexibel en betaalbaar inrichten. Toonzaal en magazijn bij elkaar. Levering mogelijk!



"Bij ons vindt U betaalbare oplossingen voor al uw tweedehands, refurbished, en nieuw kantoormeubel en bureaumeubilair behoeften, van één enkel item zoals bureaustoelen, bezoekersstoelen, kasten, ladeblokken, bureaus, vergadertafels, tafels, directiemeubilair, en receptiemeubilair tot volledige kantoorinrichting met space-planning service. Mooi en degelijk tweedehands of nieuw kantoormeubilair in iedere prijsklasse, van bedrijven, uit faillissementen, eindereeks partijen of showroom modellen"
Adres: Vlinderstraat 21, 3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: 011733307
Stad: Zolder
Route: Vlinderstraat 21
Postcode: 3550


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Bureaumeubilair tweedehands, Tweedehands kantoormeubelen Limburg, vlinderstraat 21 3550 heusden-zolder, Kantoormeubelen Genk, Tweedehands kantoormeubelen Antwerpen, Bureaustoel tweedehands België, Bureelmeubelen, Kantoormeubelen Lommel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AlfaTeak Heusden-Zolder AlfaTeak Heusden-Zolder 4 km Fijn kwaliteit
RTOC repro - Calipage RTOC repro - Calipage 5 km Reeds een hele tijd bestellen we bij RTOC al onze kantoormaterialen. Firma's zoals de...
Recensies
Na lang wikken en wegen en op het internet liggen zoeken, uiteindelijk bij deze firma terechtgekomen ook lekker dichtbij voor mijn elektrisch in de hoogte verstelbaar bureau. Alles is netjes en vlot verlopen. Prijzen zijn ook erg democratisch. De installatie zelf is door 2 erg vriendelijke medewerkers in een mum van tijd verlopen. Kortom, ik denk dat ik een goeie keuze heb gemaakt. Mvg Rob
Kort geleden 2e hands Haworth stoelen besteld i.v.m. thuiswerkplek. Omschrijving op de website beschrijft "nieuwstaat". Bij levering was ik dan ook blij verrast dat deze stoelen echt in nieuwstaat waren, als er een label aan had gehangen had ik gedacht dat ze NIEUW waren. Ondertussen al met mijn werkgever in gesprek om ook voor collega's via deze verkoper thuiswerkplekken aan te schaffen. Het bedrijf is betrouwbaar, flexibel, en levert snel.
Het is mijn 3de keer bij deze firma. Laatste keer was het de grootste afname. 14 vergaderstoelen, extra groot vergadertafel, kantinetafel, 6 kantinestoelen, 2 groot metalen kasten enz. Er is natuurlijk een goede reden dat ik 3de keer deze firma gekozen heb. Top service, top mensen. Zeer snelle levering, deskundig montage en ook betaalbare prijzen. Er was een fout bij een van de tafelbladen. Ik heb een mail met foto’s gestuurd. Volgende dag heb ik een reactie gekregen dat een nieuwe tafelblad al besteld was. Super...! Doe zo verder mannen.
Als particulier vanuit Nederland een tweedehands 24-uurs stoel gekocht voor een scherpere prijs dan waar dan ook in Nederland en met veel gunstiger verzendkosten dan vermeld op de website! Deze stoel was al wat ouder zoals ook duidelijk vermeld op de website en had derhalve wat gebruikssporen, maar de prijs was daar dan ook naar: erg sherp. Prijs/kwaliteit prima in verhouding. De bekleding was goed schoongemaakt, geen vlekken of luchtjes en de armleggers waren vernieuwd. Helaas bleek het tilt mechanisme uiteindelijk niet helemaal in orde, maar daarop is de stoel zonder gezeur en kosten omgeruild door een exemplaar dat volledig aan de verwachtingen voldoet. Zou er zo weer kopen.
Twee gebruikte bureaustoelen gekocht. Vanwege de afstand een koerier ingeschakeld om ze op te halen. Contact en begeleiding bij aankoop en levering was snel en accuraat. Heel tevreden met de professionaliteit van dit bedrijf. De stoelen waren in prima staat. Blij mee!
TOP !!! Scherpe prijs voor Vitra bureeltafel in perfect staat !! Super snelle levering. 's namiddags besteld, volgende ochtend 10u geleverd door zeer behulpzame man!! Voor herhaling vatbaar !!
Ik heb al meermaals bestellingen geplaatst bij ED Office Furniture, steeds tot grote tevredenheid. De afspraken worden altijd correct nageleefd, het personeel is vriendelijk, de kwaliteit van de goederen hoog en aan een lage prijs. De goederen worden ook steeds snel geleverd. Een aanrader.
Wat zijn wij zeer tevreden klanten! Deze vriendelijke mannen leveren een top service en prachtige kantoormeubelen. Daarenboven hebben ze zich perfect aan de afgesproken levertermijn gehouden. Een aanrader als je op zoek bent naar nieuw kantoormeubilair!
Bij het bestellen van een stoel van 125 euro vastgelopen op bezorgkosten van 105 euro waar ook 21% BTW over wordt berekend. Daar wilde ik over bellen of mailen maar op de site is geen enkele mogelijkheid tot contact!? Hoe kan de klant u bereiken?
zeer betrouwbare onderneming !correcte afspraken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid