facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ECOSHOP

ECOSHOP
Adres: August Van Ackerstraat 4, 9900 Eeklo
Telefoonnummer: +3293438738
Stad: Eeklo
Route: August Van Ackerstraat 4
Postcode: 9900


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:30
Dinsdag: 13:30 - 18:30
Woensdag: 13:30 - 18:30
Donderdag: 13:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Ecoshop Gent, Ecoshop Gent facebook, Ecoshop Brugge, Ecoshop Brugge Facebook, Mijn ecoshop be, Ecoshop Roeselare Facebook, eco-shop online, Ecoshop Menen
Recensies
Heeft zijn beste tijd gehad vind ik, veel oudbollig materiaal...
Leuke spulletjes, wel geen goedendag, en bedankt alhoewel dit toch maar kleine moeite is hé
Veel vintage spullen zoals oude lp ' s kasten en meer leuke dingen , maar ook veel nieuwe meubelen die eigenlijk niet meer verkocht worden omdat ze in showroom gestaan hebben . De moeite waard om eens binnen te lopen.
Wij waren juist in de Eco-shop in Eeklo, wat een fantastisch toffe plek om spulletjes te vinden aan schappelijke prijzen. Ook een zeer toffe verkoopster die je met veel enthousiasme ondersteunt bij je snuisteraventuren!
Toffe winkel met leuke 2dehandsspulletjes. Tof om eens te gaan snuisteren. Ook intéressant om jouw spulletjes te brengen die je niet meer gebruikt
Gewoon super tof. Is het net iets moeilijker... ben je geholpen. Ben je op zoek naar een hebbeding. Of ben je naar iets met een ziel op zoek. Tof. Super toffe dingen. Van prullaria naar grote meubel ... etcetera. Etcetera... ook goed voor ontspanning.
Altijd leuke snuisterijen te vinden, meer of in een kringloopwinkel. Leuke winkelbediende an
Heel tof. Leuke koopjes gedaan, ik ben verzamelaar, van Limoges van Meruno kristal, en opaline vaasjes. Vriendelijke mevrouw.
Ruime winkel, voor het meeste wel faire prijzen voor de stukken. Er ligt en staat een beetje van alles.
Op zoek naar een plantpot dus waarom de Ecoshop niet eens proberen...maar dat viel tegen. Boeken en snuisterijen en meubels heel groot aanbod.. je moet wel kunnen en willen rondkijken en zoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid