facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ecopower

Ecopower

Info

Ecopower cvba is een coöperatie die 100% groene energie produceert en levert in Vlaanderen (elektriciteit, pellets en houtbriketten). www.ecopower.be

Geschiedenis

Ecopower cvba is een coöperatie die 100% groene energie produceert en levert in Vlaanderen (elektriciteit, pellets en houtbriketten). Samen met onze coöperanten investeren we in hernieuwbare energie. Alle aandeelhouders zijn mede-eigenaars van de energie-installaties en bepalen mee de toekomst van Ecopower.

Ecopower investeert in hernieuwbare energie.
Daarnaast wil Ecopower sensibiliseren voor rationeel energiegebruik. Ecopower levert ook elektriciteit aan haar coöperanten.

Ecopower kiest uitdrukkelijk voor de coöperatie als bedrijfsvorm. De coöperanten zijn werkelijk mede-eigenaar van de projecten. Ze zijn welkom op de jaarlijkse algemene vergadering, waar ze een reële inbreng hebben. Elke coöperant heeft één stem, los van het aantal aandelen.

Ecopower is actief lid van Coopkracht, overlegplatform van mens- en milieuvriendelijke coöperatieve bedrijven. Ecopower wil werken aan een democratische bedrijfsvoering. Met de projecten en in de bedrijfsvoering willen we op korte en op lange termijn een bijdrage leveren aan het leefmilieu. Ecopower wil ten slotte ook een leefbaar en rendabel bedrijf zijn. Efficiëntie en winst zijn noodzakelijk voor de duurzaamheid van de onderneming, maar ze zijn geen doel op zich. De coöperanten delen in de winst van hun bedrijf, en dankzij een gezonde financiële toestand kan Ecopower pionieren in het werkveld van hernieuwbare energie.



"Bij energiecoöperatie Ecopower produceren burgers hun eigen energie uit zon, wind, waterkracht en biomassa. Enkel op Belgische bodem. Die groene energie kunnen ze vervolgens thuis verbruiken. Zo creëren we samen een duurzame, democratische en decentrale energiemarkt. Iedereen kan meedoen!Ook zetten we ons samen in voor energiebesparing, want het groenste kWh is het kWh dat je niet verbruikt!"
Adres:
Telefoonnummer: 03 287 37 79
Stad: Berchem


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 11:00


op zoek naar gerelateerd: Ecopower klant worden, Mijn Ecopower, Ecopower zonnepanelen, Ecopower klantendienst, Ecopower tarief, Is Ecopower de goedkoopste, Ecopower elektriciteit, Ecopower terugleververgoeding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
REScoop.be REScoop.be 0 meter Hernieuwbare energie - Energie renouvelable citoyenne - de productie, distributie en ...
REScoop.eu REScoop.eu 18 meter REScoop.eu is the European Federation of groups and cooperatives of citizens for rene...
Maximo XL Maximo XL 1 km Welkom bij Maximo XL .
Watz Watz 2 km Wij werken vaak samen met WATZ! Altijd eerlijk, snel en oprecht. Vragen over facturen...
Recensies
Ze lokken je in de val met aantrekkelijke tarieven voor groene elektriciteit. Vandaag een mail van ze ontvangen dat de prijs maal 3 gaat en dat ze 50% aankopen op de markt zoals elke andere leverancier. Het verhaaltje van Ecopower klopt niet.....
Prima elektriciteitsleverancier voornamelijk voor wie zonnepanelen heeft. Facturatie overzichtelijk en duidelijk + correct, nooit problemen gehad en ben al 10 jaar klant hier. Als voorloper van de groene stroom zou correct kunnen zijn : de productie en afname verrekenen en enkel de nettarieven en vergoedingen aanrekenen. Maar kan dit een nadeel worden bij deze leverancier met een verrekening "all in" per KWH? Ik ben benieuwd. Ecopower : neemt u dit mee als feedback aub.
Ik heb al jaren Ecopower groene stroom. Ik heb tot nu toe nog nooit klachten over mijn factuur. Ik heb deze week een goed advies over mijn verbruik gekregen.
Het lijkt wel of deze mensen de enigen zijn met een energiebeleid in Vlaanderen. Superorganisatie cooperatieve en heel duidelijk in hun interessante informatie.
Zeer onvriendelijk klantenservice. Probleem blijft onopgelost. Wanneer men niet meteen een uitleg kan geven voor het probleem, wordt men zeer betweterig en bitsig naar de klant. Zeer onaangenaam contact. Een klantendienst die vindt van zichzelf dat ze altijd gelijk hebben ook wanneer ze zelf tegenstrijdige info doorsturen is bezwaarlijk klantvriendelijk te noemen. Ik ben hier vroeger als klant reeds voor weggegaan bij Ecopower, besloot het na enkele jaren nog eens een kans te geven... helaas, nu reeds spijt van mijn overstap.
Wij zijn heel content van Ecopower. Als er iets is, ben je telefonisch heel snel geholpen, facturen correct en op tijd, geen verschil tussen dag-en nachttarief. We worden als klant ook goed en duidelijk geïnformeerd bij prijswijzigingen, hoe , wat en waarom... Een aanrader dus.
Al jaren klant bij Ecopower en nog geen seconde spijt van gehad! 100% Belgisch 100% Groen 100% Vriendelijk :- EN ondertussen zeer concurrentiëel qua prijs per kWh
Het duurzaamste energiebedrijf van België! Ecopower is een burgercoöperatie die 50.000 mensen verenigt. Samen produceren we 100% hernieuwbare energie en nemen we het heft in eigen handen.
Een Energiebedrijf zonder zijn gelijke! Top klantenservice, 100% respect voor natuur, beste prijs, nooit meer veranderen
Hernieuwbare energie ten top! Een echte coöperatie waar de burger / vennoot direct inspraak heeft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid