facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ecole Saint Joseph asbl

Adres: Waterloosesteenweg 1190, 1180 Ukkel, België
Telefoonnummer: 02 374 05 35
Staat: Brussel
Stad: Ukkel
Route: Waterloosesteenweg
Huisnummer: 1190
Postcode: 1180


Openingstijden

maandag: 08:00–18:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–18:00
vrijdag: 08:00–18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
School Active School Active 3 km Zeer goede school, de meerderheid van de leraren en opvoeders is erg aardig en begrip...
Instituut Sint-Vincent-de-Paul Instituut Sint-Vincent-de-Paul 3 km Zeer goede school met leraren die tijdens de bijeenkomst naar leerlingen en ouders lu...
Ganenou Ganenou 3 km De school heeft geen professionals. Secretarieel, boekhouding en directeur zijn geen ...
Recensies
Ik raad deze school ten zeerste aan. De sfeer is zeer gezinsvriendelijk met veel wederzijdse steun, het onderwijzend personeel uiterst zorgzaam en aandachtig voor het ritme van elk kind. Het team van begeleiders is ontzettend toegewijd. Wat een genot om uw kinderen dag in dag uit af te zetten als ze zo enthousiast zijn om naar school te gaan!
Absoluut blij met St-Joseph. Het is een zorgzame, open school met actief onderwijs. Gelegen naast het Zoniënwoud, beschikt het over zeer grote buitenruimtes voor lessen en de kleintjes gaan regelmatig op uitstapjes naar het bos.nDe leerkrachten zijn gepassioneerd, aandachtig voor het welzijn van de kinderen en aandachtig voor hun behoeften!nSterk aanbevolen!
Een geweldige school die rekening houdt met elk kind, met zijn specifieke kenmerken en sterke punten. Actief lesgeven, groene omgeving en gemotiveerd onderwijsteam. De kinderen en hun ouders zijn er erg blij mee.
Een familieschool met actief lesgeven waar iedereen elkaar kent en informeel spreekt. Vriendelijke en geïnvesteerde leraren. Een betrokken oudervereniging++ Ik zou onder geen beding mijn dochter veranderen.
Onze 5-jarige zoon is er al sinds hij begon en de school is werkelijk buitengewoon omgeving/natuur, geweldig lesgeven en echt geweldige leraren nHet kind staat echt centraal in het onderwijs en er heerst een warme en familiale sfeer binnen de school.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid