facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ecole Internationale Montgomery - Bruxelles / International School Brussels

Ecole Internationale Montgomery - Bruxelles / International School Brussels

Info

Ecole Internationale bilingue - Programme IB - École primaire et secondaire

Geschiedenis


L’école secondaire Montgomery appartient au réseau mondial des écoles du Baccalauréat International (IB).

Le programme ainsi que le niveau d’exigences des écoles IB offrent aux élèves un enseignement parmi les meilleurs au monde. Selon une étude, le taux de réussite à l’université est d’ailleurs supérieur pour les élèves ayant suivi une scolarité au sein d’une école IB.

L’école Internationale Montgomery est la première école secondaire internationale en Belgique à proposer un programme en français et bilingue français/anglais.
Nous ne visons pas uniquement un public d’expatriés, mais aussi un public belge désireux d’offrir un enseignement de qualité à leur enfant.

Dès la première année, l’accent est mis sur l’apprentissage de l’anglais. Afin d’obtenir un diplôme bilingue, un des cours sera donné en anglais.
Pour les élèves ayant une faible maitrise de la langue, nous prévoyons un complément/soutien en petits groupes.

Le programme pour les deux premières années est unique mais à partir de la 3ème secondaire, les élèves peuvent choisir une orientation littéraire ou scientifique.

La pédagogie au sein de l’Ecole Internationale Montgomery aura comme objectif de développer plusieurs points importants :


La communication et l’expression orale : l’année sera ponctuée de présentations orales, d’exposés, de débats, d’interviews. L’occasion pour les étudiants de mettre en pratique la théorie et le savoir acquis en classe.

L’investigation et l’expression écrite : plusieurs travaux seront à réaliser et à remettre régulièrement dans toutes les matières, ainsi qu’un mémoire en fin d’année (en français). Développer l’expression écrite des élèves est également une de nos priorités.

La lecture et la compréhension : l’étudiant devra lire plusieurs ouvrages durant l’année. Ces lectures serviront de point de départ au travail fait en classe. Elles fourniront aux élèves des clefs importantes en vue de l’acquisition d’un savoir plus théorique.

Nous voulons que l’apprenant soit impliqué dans son travail au delà de l’étude d’une leçon ou d’un devoir. Pour cela il est primordial de développer chez lui la curiosité, le défi, la confiance et l’envie de se dépasser.



"Montgomery International School is a fully accredited IB school spanning from elementary to secondary years 5-18 years old. We implement the IB curriculum through academic rigour and student personal development.One school, Two programmesWe offer a programme entirely in English with French as a second language and a bilingual programme with French and English immersion courses. Students can select the bilingual programme even if they are not perfectly fluent in French, thus developing valuable academic competency in both French and English."
Adres: 133 rue du Duc, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
Telefoonnummer: 0032(0)2 733 63 23
Stad: Woluwé-Saint-Lambert
Route: 133 rue du Duc
Postcode: 1200


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: St John's International School, Montgomery Brussel, 5th grade in Belgium, Antwerp International School, School grades USA, Internationale School Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Collège Don Bosco Collège Don Bosco 3 km Vertaald door Google een school die alleen onderwerping, gehoorzaamheid en terughoude...
Recensies
Onze twee zonen zijn twee en een half jaar geleden begonnen op de basisschool van EIM. Sindsdien houden ze allebei van de school. De op positieve feedback gerichte manier van lesgeven, de nadruk op creativiteit en waarden passen blijkbaar bij beide kinderen, ook al hebben ze nogal verschillende persoonlijkheden. Als ouders zijn we blij met de levensvaardigheden die de kinderen hebben geleerd, zoals ppt-presentaties of het schrijven van essays. Ook stellen we de continue uitwisseling met de leerkrachten over de ontwikkeling van de kinderen zeer op prijs. De oudergemeenschap kan beter, maar we kunnen dit op ons nemen.
Mijn dochter begon 3 jaar geleden bij EIM in MYP1, in het tweetalige programma FR/EN. Ze kreeg de kans om een ​​schoolontdekkingsdag te doen voordat ze de beslissing nam om te veranderen. Ik herinner me nog de grote glimlach aan het eind van die dag, en dat is het nog steeds. De schoolomgeving is vertrouwd, dicht bij leerlingen en ouders. Het programma is uitdagend, maar het stimuleert kinderen om kritisch na te denken, te analyseren, verder te gaan dan het onthouden van de inhoud. De communicatie met de leerkrachten en het schoolpersoneel in het algemeen stelt ons in staat om hen in dit proces te ondersteunen. Ik raad EIM echt aan.
Mijn zoon heeft de hele middelbare cyclus op deze school gevolgd en we zijn volledig tevreden over de school die hem in staat heeft gesteld zijn intellectuele talenten te ontwikkelen, maar ook om een ​​goed, vervuld mens te worden. Hij heeft veel geleerd maar ook en vooral leren leren, open en gestructureerd denken! We waardeerden ook de openheid en bereidheid van de school voor onze behoeften en eisen. We hebben het gevoel dat hij nu goed voorbereid is op zijn toekomstige uitdagingen.
Mijn zoon heeft 3 jaar op de EIM gezeten en het waren zijn beste schooljaren ooit. Geweldige school, geweldige leraren, geweldig personeel. Blijf gewoon doen wat je doet... We zullen je zo missen...
Ik moest van school veranderen voor mijn oudste zoon vanwege een probleem dat hij had op zijn vorige school en ik moet het afdelingshoofd BEDANKEN voor zijn steun en hulp om ervoor te zorgen dat mijn zoon zich helemaal thuis voelt op de nieuwe school. Afgezien van de "menselijke kant" moet ik erkennen dat de methode van de school om studenten te laten leren buitengewoon goed en up-to-date is. Ze hebben de mogelijkheid om te begrijpen, te leren en in de praktijk te brengen. Ook leren ze in een team te werken, elkaar te helpen en proactief te zijn zodat ze kunnen opgroeien met een verkochte kenniservaring. Leraren zijn uitstekend, staan ​​klaar om te luisteren naar het verzoek van ouders en stimuleren de leerlingen om hun mogelijkheden te ontsluiten! Ik ben zo blij met de nieuwe school dat ik mijn tweede daar zal inschrijven.
Een internationale school die tweetalig onderwijs biedt, toegewijde en zeer professionele docenten. Kleine klaslokalen en individuele benadering zijn de reden waarom mijn dochter graag naar school gaat en ze voelt zich daar erg op haar gemak. Niet veel huiswerk en een IB-programma maken van deze school een plek waar kinderen op een speelse manier kwaliteitsvol onderwijs krijgen...
Ik ben vader van een kind dat bijna 2 jaar onderwijs heeft genoten bij EIM. Het onderwijs op deze school is van zeer goed niveau, maar wat ik vooral prettig vind, is de begeleiding die aan de leerlingen is voorbehouden. Alle leden van dit kader zijn zeer attent voor elke student, de communicatie met hen is heel gemakkelijk en de zorg voor het welzijn en de ontwikkeling van de studenten staat centraal in de zorg. Mijn zoontje is er ook blij mee.
Mijn dochter gaat daar sinds 2017 naar school en heeft het daar erg naar haar zin. Bravo voor de continuïteit van het onderwijs sinds het begin van de pandemie, ze kon het programma zonder onderbreking blijven volgen. Door de kleine aantallen kon hij probleemloos een les overslaan, met 10 in een klas zijn het bijna privélessen... Bij vragen zijn de antwoorden en acties snel, zeer goede communicatie. We zouden graag willen dat de school zo intiem blijft, maar de toekomst zal het leren! Onderwijzend personeel van de bovenste plank.
We hebben 4 soorten en 3 daarvan hebben online onderwijs vanwege de COVID-19-situatie. EIM was de eerste in onze familie die vanaf het begin soepel liep. Onze 7-jarige dochter was zo blij klasgenoten en leraren online te ontmoeten. Alle lessen lopen perfect, de reden waarom Theater en Sport al snel is toegevoegd en hier zijn we nu met volledige curricula online. Bedankt, leraren!!! Je doet zo ongelooflijk en professioneel werk! Wij als ouders hebben jullie opgemerkt. Volledige inzet, professionaliteit, humor en geduld! We koesteren je nu nog meer. En begrijp hoe moeilijk het echt is om elk kind bij te staan ​​om zijn werk te begrijpen en goed te doen. Bedankt, EIM! Volledig aanbevelen :
Echt de beste van Brussel + perfecte locatie!! Blij dat ik er heel lang geleden deel van uitmaakte en ik kan niet wachten dat mijn kinderen er ook deel van uitmaken. Bedankt, mijnheer David Gerone, voor al het harde werk dat u doet om al uw studenten het beste onderwijs en de beste ervaring te bieden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid