facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ECOGY

ECOGY

Info

The world is our responsibility together!

Adres: PRINSENWEG 9/ 16-17, 3700 Tongres, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 012492294
eb.ygoce@ofni
Stad: Tongres
Route: PRINSENWEG 9/ 16-17
Postcode: 3700


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Eind juli een ferlux maia besteld met plaatsing en hernieuwen van rookafvoer in de schouw. Op 07 september alles al mooi en proper geplaatst. Wij zijn vriendelijk en professioneel geïnformeerd en geholpen, maken tijd voor hun klanten en komt persoonlijk aan huis. Zeer betrouwbaar en komt afspraken stipt na zoals afgesproken. Snelle en vlotte afhandeling van bestelling tot levering. Zeer snel na bestelling mooi, proper en netjes geplaatst door het plaatsingsteam. Wij raden ecogy ten zeerste aan als u interesse heeft in een kachel.
Wij kochten onze pelletkachel bij Ecogy , we kregen een zeer goede uitleg over het ' juiste vermogen ' KW en de werking van de kachel . De kachel is ondertussen geplaatst en alles werd mooi afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden klanten !
Goede ervaring. Na contact aanvraag een snelle opvolging. Een bezoek aan huis om de situatie te inventariseren, een gedegen advies en uiterst snelle plaatsing. Service was snel en vriendelijk, elke gemaakte afspraak werd stipt nagekomen. Hier kunnen andere bedrijven in de omgeving een voorbeeld aan nemen.
Wij kochten onze pelletkachel hier, we kregen hierbij zeer goed advies. Pelletkachel is geplaatst, alles werd netjes afgewerkt. Wij zijn tevreden klanten!
niettegenstaande hoge temperaturen brandt onze Felux Maia sedert de perfecte installatie op 29 september 2022 elke avond. Dankuwel voor de correcte levering en plaatsing van onze Maia!
Gekregen wat we gevraagd hadden. Netjes op tijd en een zeer nette afwerking. Wij gaan genieten van onze pelletkachel.
Wij melden dat Ecogy Sales bv niets te maken heeft met het failliete bedrijf Fugo Heating te Tongeren. De zaakvoerders Bert Coenegrachts en mijn vrouw Muriel Oyam Mban zijn de enige aandeelhouders van Ecogy Sales bv. Prinsenweg 9 b 16 te 3700 Tongeren. Ecogy Sales streeft een maximale klanten tevredenheid na. Service en kwaliteit zijn onze sleutelbegrippen. Merken: Domusa Teknik, MCZ, Austroflamm, Rizzoli, Thermorossi, Harman, Euroalpi, Palazetti, Piazetta, La Nordica Extraflame, Klover, Dal Zotto, Fair, Ferlux,
Goede dag mijnheer bent u de vroegere eigenaar met madam pirotte als zaakvoerster van fugo heating op de luikersteenweg in tongeren wat de boeken heeft neergelegd ongeveer 3j geleden en waar ik een voorschot heb betaald van 2000€ na mij 3 maandën aan het lijntje te hebben gehouden waren jullie overkop?? Met curators Hermans wirix is nog altijd niet geregeld heb lang moeten sparen voor dat geld zeg altijd eerlijkheid duurd het langs!
Veel keuzes in pelletkachels en houtkachels professionele uitleg en zeer vriendelijke eigenaars komen ook bij u aan huis kijken zodat je niet voor verrassingen komt te staan een aanrader voor wie een kachel wilt aanschaffen w.Munch uit Genk
heel goede service, professionele, deskundigen heel vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid