facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ecoaqua

Ecoaqua

Info

Distributeur exterieur d'eau fraîche de qualité, filtrée et purifiée à portée de mains dans les lieux publics, professionnels du tourisme, collectivités.Solution pour exploiter l'eau du réseau et contribuer à la réduction des déchets et CO2.



"Ecoaqua distribue des fontaines à eau pour les entreprises bureaux, horeca, soins de santé et les particuliers.Eau fraîche - tempérée - pétillante - chaude.Tout nos distributeurs d'eau sont raccordés au réseau afin de ne produire aucun déchet. Nos systèmes de filtrations permettent de produire une eau de qualité optimale et agréable au goût."
Adres:
Telefoonnummer: +3271478907
Stad: Fontaine-l'Évêque


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Datismart
Recensies
Professionele service, aandacht voor de behoeften van de klant en zeer beschikbaar. De fontein werkt perfect en is van degelijke kwaliteit... mogelijkheid om ons te bezoeken in het restaurant P3 Charleroi, Rue Willy Ernst 31
We hebben net een ECOHYDRA-fontein gekocht. We hebben alle antwoorden op onze vragen met veel expertise ontvangen. We hebben voor het systeem gekozen, omdat we verschillende soorten filters kunnen plaatsen en opnieuw werden we de verschillen uitgelegd en een model geadviseerd dat aan onze behoeften voldoet. De smaak van water is in positieve zin compleet veranderd. De installatie was snel en professioneel.
Zeer professioneel team, speelt perfect in op uw behoeften en verwachtingen. De machines zijn van zeer goede kwaliteit. Aarzel niet om contact met hen op te nemen, u zult niet teleurgesteld worden!
We hebben een waterfontein koud-warm en warm van EcoAqua geplaatst, we zijn meer dan tevreden over de verkoop en service na verkoop. Waterkwaliteit.
Zeer vriendelijk, professioneel en snel antwoord op onze vraag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid