facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eco Solar Vlaanderen

Info

Eco Solar Vlaanderen
Installatie & Service van zonnepanelen installaties



"Ecopuur installeert woon-, water- en energietechnieken. We ontwerpen voor jou een totaaloplossing. En zetten daarbij volop in op hernieuwbare energie. Zo geniet jij van een lage energiefactuur en tijdloos wooncomfort."
Adres: Ambachtenlaan 23, 9990 Maldegem
Telefoonnummer: 0473114549
Stad: Maldegem
Route: Ambachtenlaan 23
Postcode: 9990


Recensies
Wilt u graag professioneel geholpen worden? Blijf dan weg bij Ecopuur. Offerte aangevraagd voor warmtepomp/ventilatie/domotica voor een nieuwbouw begin september, tot op heden geen enkel bericht ontvangen van Ecopuur, ondanks herinneringsmail en enkele telefoontjes naar de klantendienst intussen dus al +3 maand wachtende zonder gehoor. Als de communicatie van dit bedrijf in deze fase al zo verschrikkelijk slecht loopt, wil ik me niet inbeelden wat dit moet geven bij problemen dienst-na-verkoop en pechverhelping. Te mijden!
13/11/22 offerte-aanvraag zonnepanelen doorgestuurd à Ecopuur met duidelijke vermelding dak 10° hellend - bekleding EPDM. Afspraak vandaag 17/01/23 na +/- 2 maanden - 1/2 h. voor afspraak belt vertegenwoordiger dat ze de zaak niet kunnen behandelen aangezien het gaat om een licht hellend dak met EPDM ... Daar hebben wij dus 2 maanden moeten op wachten ... op een antwoord dat ons reeds mid november kon gegeven zijn. Terug naar af. Absoluut niet professioneel van Ecopuur. Als dit zich doortrekt in de verdere behandeling van andere zaken zou ik zeggen ... afblijven - te mijden firma !!!! - De Witte-Sergeant - Wondelgem
Zonnepanelen, warmtepomp en condensgaskachel geplaatst, goede kwaliteit, kleine probleempjes werden vakkundig opgelost. Vriendelijk personeel met de nodige kennis.
Zeer goede service, correcte prijs !
Professioneel team, correcte opvolging en plaatsing. Niet de goedkoopste, maar wel waar voor je geld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid