facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ECO-Project Crabbe-Beulens

ECO-Project Crabbe-Beulens

Info

Wij zijn gespecialiseerd in de plaatsing van zonnepanelen, isolatie en algemene dakwerken door enkel gebruik te maken van de bekendste Europese materialen.

Geschiedenis

Eigen personeel met meer dan 20 jaar ervaring.
Wij geven u een eerlijk advies met de beste prijs- kwaliteitsverhouding.
ECO-project maakt ook enkel gebruik van de bekende Europese materialen om de garantie achteraf te kunnen garanderen.
Service na verkoop is bij ons even belangrijk dan de verkoop zelf.

Adres: Europastraat 44, 9310 Baardegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0478/52 33 52
Stad: Baardegem
Route: Europastraat 44
Postcode: 9310



op zoek naar gerelateerd: Eco Project putboringen, Eco Projects, Certificeringsnummer Eco Project, Eco-Project review, eco-projects bilzen, Eco Protect, CRABBE-SPINOY, Eco zonnepanelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blindeman Luc BVBA Blindeman Luc BVBA 988 meter Super service en prima prijs-kwaliteit. Prima ontvangt en uitleg.
Recensies
Excellente service! Panelen 16 stuks en batterij werden op twee dagen geplaatst op leien dak door zeer professionele vakmensen. Ook alle documenten waren in orde voor keuring en subsidie aanvraag. Zeer vlotte samenwerking.
Van bij onze eerste afspraak was al duidelijk dat we met dit bedrijf verder zouden samenwerken wat betreft het plaatsen van zonnepanelen in combinatie met thuisbatterij. Wij kregen een zeer duidelijke uitleg over de gebruikte apparatuur en er werd voor ons berekend welk pakket het best haalbare was. we kozen voor een goeie 5000 kwp voor de zonnepanelen en 7,2 kw voor de thuisbatterij. We gingen onmiddellijk akkoord met de offerte en de werken werden nadien zeer correct uitgevoerd. Steeds bijgestaan door Tibo die na de werken ook nog eens zorgde voor een snelle controle van de installatie en het aanvragen van de nodige premies. Van service gesproken. Voor ons alvast heel wat tijd gespaard. Wat ons betreft is Eco-project een echte aanrader. Een dikke Merci aan Tibo en het volledige team.
Over Eco-Project valt niets slecht te zeggen: — Ze werken snel en stipt op slechts 4u werd en hele installatie met 10 panelen geplaatst — Ze werken proper enkel eens binnen moeten dwijlen na plaatsing — Ze zijn vriendelijk en erg behulpzaam bekwame project managers en plaatsers — Ze hebben goeie naverkoop een jaar na plaatsing prima geholpen met een probleem — Ze zijn erg scherp van prijs vergeleken met 5andere offertes — Ze bieden hoge kwaliteit aan niet persé duurste/beste panelen op de markt maar voor ons gebruik zeker en vast de beste keuze! Ik heb lang nagedacht om iets te zoeken wat beter kon, maar kon niets vinden. Doe zo voort!
-Reeds bij de voorbereiding van de werking was er voldoende en correcte informatie over installatie en uitvoering van de werken. -De basisuitvoering namelijk plaatsing van rails en panelen op het dak werd professioneel en deskundig uitgevoerd iets waar ik op voorhand een beetje ongerust over was maar dat achteraf heel vlot ging, mede door de gedegen aanpak van betrokken dakwerker. -Ook de installatie zelf werd degelijk en net uitgevoerd. Het gaat hier meerbepaald om de plaatsing van de leidingen op de buitenmuur, het boren van gaten en de plaatsing van onderdelen zoals omvormer, schakelkast en batterijen.
Afspraken 100% nagekomen; duidelijke offerte. Administratie snel en correct afgehandeld zodat we tijdig de premies konden aanvragen. Bedankt!
Van verkoper Tibo tot einde werken top! De uitleg die we kregen stemt volledig overeenwat in veel bedrijven niet altijd het geval is.De mensen van de installatie zijn gewoonweg vakmensen!Bedankt en nu genieten van een terugdraaiende electriciteitsmeter!
super service, heel goede kwaliteit . Proper afwerking. Wij raden het zeker aan.
de zonnepanelen werden eind 2020 geplaatst om nog 5 jaar te kunnen genieten van de terugdraaiende teller
Top service en kwaliteit ! Dienst na verkoop was fantastisch, had probleem met mijn omvormer en was binnen de 48 uur verholpen
Afspraken worden stipt nageleefd en super goede na service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid