facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Echobaby

Echobaby

Info

Echografie voor zwangere dames.

Geschiedenis

Als vroedvrouw met 19 jaar ervaring heb ik me bijgeschoold in de echografie voor zwangere vrouwen en nu maak ik alle dagen echo's in 2D, 3D en 4D, enkel op vraag van toekomstige ouders.



"Echobaby is een pretechobureau waar de zwangere en haar wensen centraal staan. De allerbeste toestellen worden gebruikt om het best mogelijke resultaat te krijgen. Geslachtsbepalingen kunnen vanaf 13w2d. De echo's worden gemaakt door een vroedvrouw met opleiding echografie van zwangeren."
Adres: Karel Martelstraat 30, 3920 Lommel
Telefoonnummer: 011/80 63 05
Stad: Lommel
Route: Karel Martelstraat 30
Postcode: 3920



op zoek naar gerelateerd: Pretecho maasmechelen, Pretecho aan huis, Pretecho Limburg, 3D echo baby, Echo baby maken, 3D echo baby oost vlaanderen, Pretecho Vlaams-Brabant, Echo Baby Spa
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwangerschapsbegeleiding Warm nest Zwangerschapsbegeleiding Warm nest 4 km Prenatale begeleiding Prenatale kine Acupunctuur: acupunctuur tijdens zwangerschap en...
Recensies
Deelnemen aan een opleidingsecho zowel 2D als 3D als zwangere dame is geen aanrader. Totaal geen empathie, inlevingsvermogen of een vriendelijke uitleg. Er wordt enkel kort gereageerd op alles. Ik begrijp dat dit een opleiding is maar het moet nog steeds een prettige ervaring blijven!
Heel fijne warme en lieve mevrouw , heel lief met de kindjes , en uitleg op elke vraag die je hebt , fijne ervaring met onze 3 kids , dank je wel
Vakbekwaam, rustig en erg vriendelijk. Ons kindje was ten tijde van de echo ongeveer 17 weken oud. We kregen een duidelijke uitleg over hoe ons kindje lag, en wat er allemaal op en aan het kindje zat. We hebben daarnaast de bevestiging gekregen dat we inderdaad een meisje krijgen! Ook de familie die op afstand woont en die niet bezocht kon worden door het Corona virus vond de film die we meekregen op een USB-stick geweldig. Daarnaast ervaar je daardoor zelf de echo ook weer opnieuw. Erg waardevol, ook voor later! Ook mijn moeder gaf aan toen ik haar de echo opstuurde; ze het heel goed uitgelegd vond en het idee had dat er echt de tijd voor ons is genomen. Dit klopt ook absoluut Wij komen zeker nog eens terug als we een 3D echo willen maken van ons meisje. Erg positief over de vakkennis, vriendelijkheid en duidelijkheid van Marita!
Nu voor de tweede keer het geslacht na laten kijken en het klopte weer helemaal! Hele lieve vrouw! Ze weet heel goed wat ze doet en ze kan dus ook al heel vroeg het geslacht herkennen. Ik vind haar erg professioneel.
Ga niet met deze mevrouw in zee voor de pretecho opleiding!! Recent ben ik begonnen aan deze 'opleiding', maar de kwaliteit hiervan was ondermaats. Marita is niet geschikt om op te leiden, en was daarnaast maar voor de helft van de afgesproken tijd aanwezig. Waarschijnlijk om tegelijkertijd zelf ook echo’s te doen op een andere locatie. Het was dus eigenlijk een hele dure “do it yourself” opleiding met beperkte begeleiding en verouderde apparatuur. Op sociaal vlak heeft deze mevrouw ook heel wat te leren, dat zie ik ook terug in de reviews hier van haar praktijk Echobaby. Communiceren met klanten gaat niet altijd goed, en dat is naast goede echo's maken natuurlijk essentieel. Pretechografie zou juist een prettige beleving moeten zijn voor de zwangere. Deze vrouw kwam richting mij ook niet altijd even sympathiek uit de hoek, het was maar net hoe de pet stond. Vragen stellen werd ook niet op prijs gesteld. Wat overigens heel erg vreemd is als je een opleiding geeft. Na enkele dagen besloot ik om niet verder te gaan, maar ik kreeg slechts een klein deel van de studiekosten terug voor het 3d stuk. Ze weigerde daarbij een verder compromis. Ik zou daarom niemand aanraden deze zogenaamde opleiding te gaan doen. De kwaliteit is ondermaats en deze vrouw runt hiermee in mijn optiek geen betrouwbaar opleidingsinstituut. Daarnaast zijn er naast mijzelf, meerdere gedupeerden. Nogmaals, ga niet in zee met deze vrouw want je komt bedrogen uit.
Onze eerste echo bij echobaby gehad, ik wilde graag weten of het hartje van onze baby al klopte en was erg ongeduldig om te wachten tot 8 weken. Na de echo waren we gerustgesteld na het zien van een kloppend hartje! Aardige vrouw en neemt de tijd!
Zeer vriendelijke dame! Zeker een aanrader als je een leuk aandenken wilt! Je krijgt heel duidelijke uitleg en je kan alles mooi meevolgen op een groot scherm. Ook kreeg ik nadien nog enkele handige tips mee.
Erg lieve vrouw , eerste keer lag de baby helaas verkeerd en mochten gelukkig paar uurtjes later alsnog terug komen en met een mooi resultaat! Legt alles goed uit en mooie foto’s / video
01/08/2018: Mevrouw neemt alle tijd voor je en legt alles mooi uit. Het ging mijn verwachtingen echt te boven. Professioneel, geduldig en vriendelijk! 28/09/2018: Gisteren opnieuw bij Echobaby langsgeweest. Wat een magische ervaring toch weer... Marita begroet je met een lach en een dosis voorverwarmde ! gel op je buik. Meteen kregen we weer een prachtig beeld te zien op de enorme TV. Elk centimetertje baby wordt overlopen, mét deskundige uitleg. Deze keer hadden we ook 3D en 4D beelden van onze kleine man. Onbeschrijfelijk gevoel, zo de eerste keer zo duidelijk het gezichtje van je baby al te kunnen zien!!! Foto mee gekregen om in te kaderen. Onze uk werd ook gemeten en "gewogen", de uitkomst hiervan kwam perfect overeen met de medische 20w echo van het ziekenhuis 2 dagen ervoor. Kortom: een prachtige ervaring bij een deskundige vrouw met een hart van goud. Bedankt Marita! Tot de volgende keer alweer!
Ik kijk superbeelden op youtube. Rustgevende stem en mooie uitleg. Ik ben hier nooit geweest maar mevrouw heeft me al zat wijs gemaakt en kijk wekelijks echoos hoe het eruit zou moeten zien.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid