facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ebema

Ebema

Info

Ebema maakt buitenruimtes gezelliger, slimmer, comfortabeler, veiliger, groener en sterker. Dat doen we met visionaire ideeën en elegante betonoplossingen.



"Bezoek de Ebema_Stone&Style Expo in Zutendaal.Vrij toegankelijk, ook buiten kantooruren. Maar tijdens kantooruren en in de weekends is er een adviseur beschikbaar of een Expo-verantwoordelijke aanwezig.Het is de grootste Stone&Style-expo van het land. 1 expo om te bezoeken. 6 oppervlaktestructuren om te voelen. 33 kleuren om uit te kiezen. 200 artikelen om te vergelijken. In deze Expo kan iedereen van dichtbij kennis maken met de toepassingen en combinatiemogelijkheden van onze uitgebreide Ebema_Stone&Style-collectie."
Adres: dijkstraat 3, 3690 Zutendaal
Telefoonnummer: 003289610011
Stad: Zutendaal
Route: dijkstraat 3
Postcode: 3690


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ebema Megategels, Ebema tegels Prijzen, Ebema Stone en Style, Ebema betontegels, Stone style verdelers, Ebema cataloog, Ebema Carbon, Stone and Style
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NP betonboringen NP betonboringen 3 km Voor al jullie boringen,vloer/wand zaagwerken, en chemische verankeringen kunnen jull...
Recensies
In 2014 50M2 megatiles laten leggen, na 3 jaar niet meer om aan te zienvergrijst door de zon, gaatjes aan zijkanten. Gemeld aan vertegenwoordiger maar die heeft absoluut geen moeite gedaan om tot een oplossing te komen. Spijtig.
Helemaal niet tevreden van de kwaliteit. 90m2 besteld waarvan al zeker 10m3 zwaar beschadigd op de palet ligt. Dan nog niet gesproken over hoe de klinkers eruit zien nadat ze gelegd zijn. Springt kapot door ze gewoon vast te nemen en neer te leggen. En dan zijn ze nog niet aangetrild, houden we ons hart voor vast, echt triestig. Heel zwaar teleurgesteld. Veel betaald en weinig voor teruggekregen. Groot verschil met enkele jaren geleden. Voor ons nooit geen klinkers meer van Stone & style!
Slechte aankoop: de tegels zien er na een jaar niet uit. Overal vlekken, maar volgens de leverancier verdwijnen die zelf wel na enige tijd. Niet dus! Helemaal niet tevreden over de tegels en de service achteraf.
Slechte kwaliteit klinkers, toplaag was al weg na enkele jaren, hebben ook enkele vierkante meters klinkers van de Gamma liggen en deze zijn na 10 jaar nog steeds perfect MET!!! toplaag.
Leveringen zoals besteld en tijdig geleverd.
Betrouwbaar en sympathiek bedrijf; goed om zaken mee te doen.
Zeer degelijke producten en service. Een aanrader.
Mooi, inspiratievol. Fijne service.
Vertaald door Google Catastrofale kwaliteit megaglad aanbod, matige afwerkingen, geen after-sales service als je Franstalig bent, geen dialoog, ze verschuilen zich achter informatie op hun website zonder naar oplossingen te zoeken om de klant te helpen. Topklasse die hun prijzen verre van waarmaakt. Doe het nog een keer, nooit meer! Hun producten zijn gewoon goed om te worden tentoongesteld op een plek zonder leven, zonder doorgang, zonder slecht weer Origineel Qualité catastrophique Gamme megasmooth, finitions médiocres, service après vente inexistant quand vous êtes francophones, aucun dialogue, ils se retranchent derrière des infos reprises sur leur site internet sans aucune recherche de solutions pour aider le client. Du haut de gamme loin d'être à la hauteur de leurs prix. A refaire, plus jamais! Leurs produits sont justes bons à être exposés dans un endroit sans vie, sans passage, sans intempéries
Vertaald door Google Probleem van vlekken op de platen en geen oplossing gevonden ondanks herhaaldelijk contact met het bedrijf - niet aanbevolen! Origineel Problème de taches sur les dalles et aucune solution trouvée malgré les contacts répétés avec l'entreprise - à déconseiller !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid