facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eat Love Mercato

Info

A heartwarming place with an amazing canal view where you can enjoy Gents best spaghetti bolognese, slow juices, great wines by the glass. Daily vegetarian lunchbuffet. We offer an antipasti buffet between 5&6 pm to brighten up your aperitivo time.

Adres: Ajuinlei 9, 9000 Gent
Telefoonnummer: +32479159032
Stad: Ghent
Route: Ajuinlei 9
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 11:45 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Eat Love La Mamma Gent, Eat Love Pizza review, Eat Love Pizza reserveren, Otomat Gent, Beste pizza Gent, Glutenvrije pizza Gent, Eat this Gent, Eat Love Aperitivo
Recensies
Tafel van 3 gereserveerd. Zaten aan een tafel van twee met 3 stoelen. Niet echt praktisch om 3pizza's op te zetten. Het binnenste van de pizza was zompig, de smaken zaten overig wel ok. Veel te duur voor wat het maar is. Ook super duur voor te drinken. Gin en tonic 13,5 en je krijgt hem gewoon geserveerd in een klein waterglas. Homemade ice tea idem. Wouden nadien nog wat water bestellen maar bijna 5euro voor een half litertje water is wel erover. Toch maar niet gedaan. Prijs kwaliteit echt niet OK. Bediening was ok maar niet echt top, kwamen niet meer langs nadat we gegeten hadden, wouden nog eens iets drinken, zelf moeten roepen. Was nochtans niet superdruk meer. Had er meer van verwacht.
De prijzen liggen wat hoger dan wat gebruikelijk is bij dergelijke keuken, ze gebruiken dan ook bio ingrediënten. Maar dan mag je wel echt goede pizza's verwachten. De smaak was flauw, oa te weinig kruiden. De bediening was ook niet echt enthousiast. Je kan veel betere pizza's eten in Gent voor minder geld. Beetje een uitgeleefde hype waarvan het verhaal is verbleekt.
Originele pizza´s in een gezellig kader in centrum Gent, met meer dan gemiddeld lekkere cocktails en drankkaart die eens niet de clichés aanbiedt. Antipasti kaart heeft ook enkele pareltjes. Al paar keer deze plek bezocht en nooit teleurgesteld geweest, kortom een aanrader.
Tegenvaller, pizza was oké maar volgende dag goed ziek van, toch niet zo glutenvrij als aangegeven. De sfeer was redelijk maar het voelde een beetje als een pop-up vreetschuur met niet prettig zittend meubilair. Ook stonk het de dag dat wij er waren binnen.
Pizza was ok, maar niet meer wat het geweest is. Alles was er slordig opgesmeten en veel lag er ook niet op. Smaak was wel goed. Drankjes worden ook niet mooi geserveerd. Eten en drank te duur voor wat het is. De bediening was ook niet echt vriendelijk.
Pizza met 4 kazen is de beste pizza die ik ooit gegeten heb. Lekker deeg, lekkere kaassaus afgewerkt met geroosterde nootjes en rucola Eten: 5/5
Lekker eten en goede bediening, maar binnen kan het wat gezelliger aangekleed worden. Ook wel redelijk prijzig voor pizza.Eten: 4/5
Gezellig tafelen, open en ongedwongen sfeer, sober warm interieur, vriendelijke bediening vanaf onthaal tot en met uitzwaaien, lekkere pizza's en verse limonades, dessertjes oké mogen een tikkeltje zoeter, cappuccino was iets minder, maar de pret was er des te meer... Oké prijzen. Top voor een mooi avondje uit.
Lekkere pizza, mooi fijne krokant gebakken korst. Belegd met goede producten, en dat proef jeEten: 5/5
Bediening was super en het eten en de wijn waren erg goed. Sfeervol restaurant en hebben een hele fijne avond gehad. Enige minpunt was de prijs, de voorgerechten waren erg prijzig voor wat je krijgt. Maar ach, de goeie service en vriendelijke staff maakten een hoop goed!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid