facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eat Anders

Eat Anders

Info

Gedreven door enthousiasme, gepassioneerd in het grillen en koken. Dat zijn de ingrediënten die Eat Anders samenbrengt.

Adres: Kwerpsebaan 246, 3071 Erps-Kwerps
Telefoonnummer: 0476692616
Stad: Erps-Kwerps
Route: Kwerpsebaan 246
Postcode: 3071


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Jonge & Partners De Jonge & Partners 535 meter De Jonge & Partners, in samenwerking met Quan Belgium, is de Belgische distributeur v...
Recensies
In 2020 zouden we gaan trouwen en Eat Anders zou de catering voor zijn rekening nemen. Maar door de welgekende corona moesten we annuleren. Tijdens de zomer bestelde we bij hen een BBQ-box en we waren meteen verkocht door de fantastische smaken en combinaties. Het vlees is van de hoogste kwaliteit en de salades zijn anders dan wat je normaal zou verwachten. Dus toen we in juli 2021 eindelijk konden trouwen, was er geen twijfel mogelijk. We hadden eten van Eat anders nodig om onze vrienden en familie te verwennen. Samen met Andres en Annik is het menu samengesteld. Alles was tot in de puntjes af. Van hun foodstand tot en met de service is van de hoogste standaard. We hebben onze droomtuinbruiloft kunnen realiseren met dank aan Eat Anders. Onze gasten waren onder de indruk van het eten en de smaken. De hapjes waren een heerlijk begin op een buitengewoon food experience. En als afsluiter, de desserts om echt te smullen. Er is geen twijfel dat we opnieuw beroep zullen doen op Eat Anders. Heel hartelijk bedankt aan Andres en Annik.
Super lekker eten!! Gegrilde groenten waren eens anders klaargemaakt dan het gewone, super lekker gekruid. Vlees, kip, vis was echt lekker. Desserts mega goed. Als late night snack op een trouwfeest, de pulled pork hamburger.... jammie Kortom een aanrader.
Zeer correcte en aangename samenwerking. Alles was tot in de puntjes verzorgd de opstelling van de BBQ met zelfs versiering van de tenten, presentatie van de aperitiefhapjes, dessertenbuffet, ... en vooral heel lekker. Voor de fijnproevers onder ons die graag BBQ'en, absoluut een aanrader! Bedankt Andres en zijn team om ons zo te verwennen op ons trouwfeest!
Voor ons ICT-teamevent medio oktober deden we een beroep op de diensten van Eat Anders. Het was een BBQ zoals een BBQ hoort te zijn. Het plaatje klopte. Het is ook zoals hun naam zegt, het is anders. Het is een beleving. Zeker een aanrader!
Heerlijke producten en zeer vriendelijke bezorging. Een must!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid