facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor easy-m

"Een zelfbouwpakket op maat van jouw project,mét een unieke service en support van een vakmanen dit aan groothandelsprijzen?Dat noemen wij slimme zelfbouw!"
Adres: Grote Markt 26 , Sint-Truiden 3800, BE
Telefoonnummer: 011 88 41 77
Stad: Sint-Truiden
Route: Grote Markt 26
Postcode: 3800



op zoek naar gerelateerd: easy m leuven, switch antwerpen, easy m turnhout, apple store antwerpen, easy m vilvoorde, easy m olen, switch apple, easy m mechelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ZiZoo Computercenter St-Truiden ZiZoo Computercenter St-Truiden 285 meter Goede computerwinkel. Al meerdere malen met mijn pc gekomen met diverse problemen en ...
Control4 BeNeLux Control4 BeNeLux 2 km Home Automation 4 Real People
Recensies
Niet aan te raden. Slechte service van Easy kit Sint truiden. Totaal prijs voor vloerverwarming en sanitair. En nog moeten wij zelf achteraf onderdelen bij kopen die er te kort zijn. Dat is één van de problemen. Communicatie loopt ook helemaal fout bij hun wachten op een technieker die blijkbaar niet gepland was bij hun terwijl wij wel een dag gepland kregen. Gelukkig zijn de techniekers die we gezien hebben wel super vriendelijk en proberen ze ons zoveel mogelijk te helpen.
Zeer commercieel verder geholpen door Easykit. We hadden het moeilijk met het afnemen van een bestelling maar ze hebben perfect geholpen om een oplossing te vinden.
Al maanden aan het proberen iemand langs te krijgen om de waterontharder op te starten - een service die we reeds betaald hebben. Technieker is al 2 keer niet komen opdagen. Planningsdienst is meestel onbereikbaar - wachttijden aan de telefoon van meer dan een half uur met een zeer frustrerend muziekje dat je letterlijk en figuurlijk aan de lijn houdt. Easykit zou beter hun naam naar Difficultkit veranderen.
Super tevreden van de diensten van Easy kit, ze komen steeds hun beloften na.
Aanrader! Steeds vriendelijk en behulpzaam, fijne manier van aanpak en persoonlijke opvolging door Pieter. Steeds beschikbaar voor allerlei vragen, die hij snel weet op te lossen! Kennis van zaken, waar je niet het zoveelste nummer bent.
Top service! We werden heel goed begeleid met eerlijk advies. En staan altijd klaar voor onze vragen te beantwoorden.
Heel goede service, zeer snel bereikbaar ivm problemen. Zeker ook correcte prijzen met hun materialen en toestellen. Dikke aanrader dus!
zeer tevreden over de service, zeker een aanrader ! In de winkel zijn de werknemers altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Iedereen was altijd mee denkend naar een correcte oplossing voor mijn situatie .
Ben met een moeilijke verbouwing bezig. Het team van easykit st Truiden heeft mij supergoed geholpen.
Super vriendelijk personeel! Heel behulpzaam en toegankelijk. Goede prijzen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid