facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eastside Recording Studios

Eastside Recording Studios

Info

Professional multitrack recording environment on the east side of Belgium.



"Established in 1972, EastSide Sound is the longest running professional recording studio in downtown New York City and features state of the art recording and mixing facilities in two studios with affordable rates starting at $85/hr to suit any budget!It is the only studio in New York with 6 iso booths and a live room, allowing 7 musicians to play at the same time but isolated and socially distant and with line of sight.The studio features a digitally-controlled fully analog console, the latest Pro Tools HDX DAW, a collection of vintage and new pre-amps and microphones as well as a 1981 fully restored Steinway B grand piano with Renner action, a Fender Rhodes, a Wurlitzer, 3 drum sets, multiple amps and other backline to choose from."
Adres:
Telefoonnummer: +32 495 15 38 38
Stad: Elen


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 23:00
Dinsdag: 08:00 - 23:00
Woensdag: 08:00 - 23:00
Donderdag: 08:00 - 23:00
Vrijdag: 08:00 - 23:00
Zaterdag: 08:00 - 23:00
Zondag: 08:00 - 23:00

Recensies
Mijn ervaring bij Eastside Sound was fenomenaal! Het is een ultramoderne studio, met uitstekende ingenieurs en geweldige mensen die het runnen. Met veel waardering en dankbaarheid voor alles wat je doet, enorm bedankt!
Ik heb twee jaar vlak voor de pandemie af en toe bij Eastside Sound gewerkt. Dit is een juweel van een studio in de LES van New York City. Toen ik daar werkte zag ik een instroom van allerlei soorten muziek. Rap, hiphop, jazz, latin jazz, latin pop, reggaeton, klassiek, zelfs een bigband kwam van tijd tot tijd langs. Dit is een studio met een sterke muzikale traditie en de staftechnici zijn van wereldklasse.
Geavanceerde technologie, fantastische studio's en akoestiek, Grammy-winnende ingenieurs; briljant, intuïtief personeel en de beste creatieve sfeer die je ooit zou kunnen vragen.
Hier opnemen was een ongelooflijke, positieve ervaring! Eigenaar Lou, Engineer Rocky en stagiaires Aby en Carolina waren allemaal gastvrij en behandelden iedereen als familie. Ze hebben de Steinway zelfs een halve dag voor aanvang van de sessie voor ons afgesteld! Ik kan niet wachten om terug te komen voor nog een sessie
East Side Sound Studios is de meest uitstekende, meertalige opnamestudio in New York City met de beste apparatuur waar je alleen maar om kunt vragen! We namen een New York Jazz Record op Hasbrook Heights-Manu Lafer, en de hele productie verliep soepel, zeer professioneel en gewoonweg uitstekend! Elke medewerker was erg vriendelijk, behulpzaam en "on top of the things". Ik heb hier met veel plezier gewerkt en kom zeker nog eens terug! Deze studio heeft alles wat je zoekt - of het nu gaat om klassieke muziek of rock/popproductie, dit is de plek waar je wilt opnemen! Ik raad deze opnamestudio aan aan elke muzikant, bedrijf of high-end productie van welke soort dan ook, evenals aan onafhankelijke producers en aan elke artiest met een project dat je wilt zien uitkomen. Van Italiaanse en Duitse microfoons tot een originele Steinway uit de jaren 80 - de East Side Sound Studios hebben niet alleen de beste opnameapparatuur die je wereldwijd in de studio kunt vinden; alles is superschoon, high-end en gewoon van de beste kwaliteit. Zelfs tijdens COVID is dit een veilige ruimte! Voor een prijs van $175 per uur weet je hier dat elke minuut je geld waard is! De hoofdingenieur Marc Urselli is een meertalige producer, ingenieur en een super professionele, slimme en getalenteerde persoon om mee samen te werken! Zijn credits zijn onder andere het jarenlange werk met Lou Reed, Keisha, Sting, U2, Elton John en de Beach Boys. Deze opnamestudio is mijn eerste keuze in de Verenigde Staten van Amerika, en ik raad het iedereen aan die geïnteresseerd is om je nummer, uniek project of album tot leven te brengen! Sinds mijn tijd op de Juilliard School en mijn One Woman Broadway Show besteed ik bijzondere aandacht aan waar ik opneem, en dit is de plek om te zijn! East Side Sound Studios is een 5 STAR opnamestudio! Heel erg bedankt voor alles! Muzikaal, Annie Moore Schumann
Fantastisch personeel! Lou is zijn typische geniale zelf, en zijn onderbevelhebber, Duff, is zo goed als maar kan. Ik heb me nog nooit zo verzorgd gevoeld.
Geweldige plek om je muziek op te laten nemen en klaar te maken. Ik heb hier een geweldige tijd gehad met mijn label en creatieve team. Ik kom zeker terug voor meer crunch-tijd.
Het personeel is vriendelijk en professioneel. Studiotarieven zijn redelijk geprijsd. Erg blij met mijn project! Kijk uit naar opname hier in 2019.
Great Room-^ iso booths klaart de klus als je op zoek bent naar geïsoleerde tracks- Old school opname.
Vriendelijke mensen en no-nonsense service. Geweldige ervaring!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid