facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eastern Valley Activities

Eastern Valley Activities
Adres: Grand Rue, Ondenval, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 0495711513
Stad: Ondenval
Route: Grand Rue



op zoek naar gerelateerd: E scooter Waimes, Atbike be
Recensies
Super toffe rit, geweldige en enorm vriendelijke gids Louis, prachtige bossen en een mega leuke activiteit. Zeker een aanrader voor mensen die van snelheid en een beetje spanning houden!
We hebben een tocht gemaakt met de elektrische steps. Na een korte uitleg vertrok de gids in vliegende vaart. We kregen geen tijd om te wennen aan de steps en kort na vertrek viel iemand van ons in een bocht. De rest van het parcours hebben we afgewerkt zonder enige pauze en in volle snelheid. Leuke activiteit maar geen fijne ervaring voor ons.
Heb je zin in een avontuurlijke tocht en een unieke manier om de regio te verkennen? Dan is dit zeker een aanrader! Het is perfect mogelijk om te doen met de gehele familie! Zelfs mijn oma en opa vonden het geweldig! Wij komen zeker terug!
Zeker een aanrader om te doen met de famillie. Vriendelijke mensen en een super gids. Het is wel in het Frans te doen
Uit op woensdag 14 april met mijn 13-jarige zoon. Super gids die de tijd neemt om alles uit te leggen en die de hele cursus zeer attent blijft. Zeer mooie wandeling in landelijke omgeving. Echt een geweldig idee voor een uitje om zonder aarzelen te doen.
Een hele leuke activiteit om de prachtige streek op een andere manier te ontdekken!
Supervriendelijke gids, erg leuke route, prachtig landschap! 100% het proberen waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid