facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Earth BVBA

Earth BVBA

Info

Duurzame zonnepanelen, thuisbatterijen en elektrische laadpalen
--
Des panneaux solaires, des batteries domestiques et des bornes de recharge électrique.

Geschiedenis

ENERGIE EN CENTEN BESPAREN - DANKZIJ ZONNEPANELEN

De sector heeft, onder meer door het schrappen van de groenestroomcertificaten en de impuls van de fabrikanten, ervoor gezorgd dat een installatie van zonnepanelen op heden meer dan ooit een zekere en juiste investering is!

Dankzij het gebruik van unieke producten, moderne technologieën en echte vaklui bieden wij een duurzaam resultaat waardoor uw woning klaar is voor de toekomst. Bovendien helpt u moeder natuur dankzij uw kleinere ecologische voetafdruk.

De zon werkt voor u !

Elk jaar zijn er in België heel wat kosteloze zonuren beschikbaar. Samen met onze unieke Europese materialen zijn deze goed om een normaal huishoudelijk verbruik op te vangen.



"Groene elektriciteit met zonnepanelen voor iedereen.Earth is jouw partner voor studie, advies en realisatie van groene energieoplossingen. We zetten de onuitputtelijke energie van de zon in om jouw woning of gebouw te voorzien van elektriciteit. Kies voor een Earth Home of Building en word je eigen energieleverancier.Met Earth willen we groene energie toegankelijk én betaalbaar maken voor iedereen: particulier, industrie en overheid over gans België. Onze knowhow en innovatieve energie-oplossingen zorgen voor een optimaal rendement. Dankzij onze unieke huurformules of gunstige koopoplossingen haal jij het meeste uit je zonnepanelen."
Adres: Kortrijksesteenweg 387, 8530 Harelbeke
Telefoonnummer: 0800 26 160
Stad: Harelbeke
Route: Kortrijksesteenweg 387
Postcode: 8530


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Earth contact, Earth reviews, Brico Solar, Zonnepanelen huren België, Nieuwsblad zonnepanelen, Earth companyweb, Zonnepanelen met batterij huren, Earth Full Black 395 Wp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Enbro NV Enbro NV 0 meter Dit is een echte aanrader. Nu met corona tijd om te besparen en we beginnen met elekt...
Earth.be Earth.be 95 meter Goede service. Snel geplaatst en gekeurd
Recensies
De samenwerking met de firma Earth heb ik heel positief ervaren. Dit bedrijf kan ik alleen maar aanraden bij iedereen die zonnepanelen wil kopen of huren. Heel vriendelijke mensen bij dienst onthaal, deden hun uiterste best alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Snelle correcte opvolging!
Strakke prijs, vlotte correcte afhandeling
Topkwaliteit en topservice
Ik ben absoluut verheugd om mijn ervaring te delen met de recente installatie van fotovoltaïsche panelen bij mij thuis. Vanaf het begin was het proces gestroomlijnd en ongelooflijk professioneel. Het team was uiterst deskundig en nam de tijd om mij de voordelen van zonne-energie uit te leggen en beantwoordde al mijn zorgen en vragen in detail. Ze ontwierpen een op maat gemaakt systeem dat perfect voldoet aan de energiebehoeften van mijn huis, waarmee ze blijk geven van hun hoge niveau van expertise en aandacht voor de specifieke behoeften van hun klanten. Het installatieproces is soepel verlopen met minimale verstoring van ons dagelijks leven. Het team was punctueel, efficiënt en liet ons pand schoon en netjes achter toen de klus geklaard was. Hun respect voor onze ruimte werd enorm gewaardeerd. Wat deze ervaring echter echt onderscheidt, is de tastbare impact op mijn energierekening - die is drastisch gedaald! Ik draag nu bij aan een duurzamer milieu en dat voelt goed. Ook hun service na installatie was top. Ze controleerden regelmatig of alles optimaal werkte en gaven verhelderend advies om het maximale uit mijn zonnepanelen te halen. Al met al zou ik hun diensten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die overweegt om op zonne-energie te gaan. Het is een van de beste investeringen die ik heb gedaan en ik weet zeker dat toekomstige klanten hetzelfde zullen voelen.
Ik heb onlangs het bedrijf Earth ingehuurd om zonnepanelen in mijn huis te installeren en tot nu toe ben ik zeer tevreden. Het Earth-team heeft uitstekend werk geleverd door voor een vlotte en probleemloze installatie te zorgen. Alles verliep vlekkeloos en ik ben echt onder de indruk van hun professionaliteit en expertise. Hoewel ik nog steeds wacht op de implementatie van de monitoring, is al het andere perfect. De panelen zijn geplaatst en werken efficiënt om zonne-energie op te wekken. Het hele proces, van eerste consult tot installatie, is met zorg en toewijding uitgevoerd. Ik wil het Earth-team bedanken voor hun uitstekende werk en hun inzet voor kwaliteitsservice. Ik ben ervan overtuigd dat de implementatie van de monitoring net zo zal gaan als de rest van de ervaring. Ik raad Earth ten zeerste aan aan iedereen die overweegt om op zonne-energie te gaan. Het is een betrouwbaar bedrijf dat uitzonderlijke resultaten levert. Nogmaals bedankt aan Earth voor hun uitstekende service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid