facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor E5-mode

"Welkom bij e5 TernatBen je op zoek naar een outfit die perfect bij jou past? Bij e5 vind je mode voor iedereen en elke stijl. Van casual tot trendy en van kleine tot grote maten, onze e5 winkels bieden een uitgebreid aanbod aan fashionable kleding voor zowel dames als heren. Advies nodig? Ons verkoopteam staat voor jou klaar met persoonlijk stijladvies en helpt je graag aan de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Kom gerust langs in je lokale e5-boetiek voor een gezellig shopmoment. Jouw e5 kledingwinkel Ternat is makkelijk bereikbaar en heeft een parking voor de deur. Meer weten over onze e5 winkels? Surf naar de e5 website voor alle e5 openingsuren en meer info.Veel shopplezier en tot binnenkort!"
Adres: Assesteenweg 64 , Ternat 1740, BE
Telefoonnummer: 02 582 89 51
Stad: Ternat
Route: Assesteenweg 64
Postcode: 1740



op zoek naar gerelateerd: E5 mode dames truien, E5 mode openingsuren zondag, E5 mode Genk, E5 mode Turnhout, E5 mode Herent, E5 mode in lokeren, E5 mode Zelzate, E5 mode winkels Veurne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alto Alto 648 meter
De Vos/d. De Vos/d. 2 km Klant gericht !
Recensies
Overzichtelijk en vriendelijke bediening
Typische E5 mode winkel. Verzorgde vriendelijke bediening. Mooi assortiment.
Leuke, grote winkel op de site van The Leaf grote parking. Mooie, ruime keuze aan kleding voor dames en heren casual en feestelijk. Iets duurder, maar je hebt dan wel kwaliteit! Altijd vriendelijke ontvangst en bediening! Het personeel is super behulpzaam! 5 sterren waard!
Mooie winkel en gemakkelijk om parkeerplaats te vinden ook vriendelijk personeel en heb gevonden wat ik wou dus ik ben een tevreden klant
Plus: zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Min: vond vroeger de collectie stukken beter dan de laatste tijd. Te weinig voorraad in kleine maten.
Ik vind de winkel minder modieus in het shoppingcenter the leaf dan daarvoor.De verkopers zijn ook wat minder behulpzaam .Bepaalde merken doen ze niet meer wat ik heel jammer vind!
Heel fijn niet te veel volk aangenaam winkelen.
Zeer tevreden. Het was 50 procent korting in Ternat wegens verhuizing.Ik heb mijn kleerkast goed kunnen aanvullen. Vriendelijk personeel.
Mooie nieuwe winkel in Ternat. Niet te duur en toch ook een redelijke keuze voor een maatje meer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid