facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor E-woodproducts

E-woodproducts
"Verkoop van een breed gamma houten tuinmeubelen: picknicktafels, tuinbanken, tuinkasten, bloembakken, lounge sets, ...Sinds 2020 werken wij louter via verzending. U kunt uw bestelling dus niet ophalen in onze magazijnen. Klanten in de buurt genieten van een korting op de verzendkosten."
Adres: Hannaerden 1A , Lebbeke 9280, BE
Telefoonnummer: 0489 42 09 31
Stad: Lebbeke
Route: Hannaerden 1A
Postcode: 9280



op zoek naar gerelateerd: e-woodproducts review, E-Wood Works, e-wood indaver, Picknicktafel GAMMA, Picknicktafel tweedehands, Picknicktafel Hubo, Picknicktafel 8 personen, Picknicktafel vierkant
Recensies
De levering liet langer op zich wachten dan beloofd, maar eerlijk is eerlijk, twee teak bankjes besteld en wat zijn ze fraai en van werkelijk uitstekende kwaliteit. Zeer gemakkelijk in elkaar te zetten met op 4 schoefjes na alleen maar dovel verbindingen, keurig bijgeleverd.
Houten lattenbank online besteld, vandaag zoals afgesproken geleverd en hier ter plaatse door de transporteur gemonteerd. Product tip top in orde! Zeer correcte en vlotte afhandeling. Prijs kwaliteit dik in orde. Eveneens 5 sterren voor de chauffeur, vriendelijk, beleefd en snel! Geen verpakking materiaal achtergelaten. Kortom, ik sla deze firma op mijn bureaublad op.
Perfecte service - hard hout - zachte prijs Zes picknickbanken gekocht bij E-woodproducts voor in het stadspark van Veurne. Mooi op tijd geleverd en degelijk verpakt. Alle planken, vijzen en moeren waren aanwezig. Het plannetje had misschien een ietsje duidelijker kunnen zijn, maar bleek dat we ook net die picknicktafel hadden uitgekozen die net dat ietsje meer tijd en inzicht behoefde om ze in elkaar te steken. Per bank een uurtje of twee over gedaan om tot een mooie en handige picknickbank te komen. Gezien de 'zachte' prijs zijn we onder de indruk van de dikte en de kwaliteit van het hout. Die picknickbanken gaan nog jaren meegaan. Een aanrader dus. Visit Veurne
2 jaar geleden een picknicktafel van 3 meter aangekocht bij bij e-woodproducts voor in de tuin. Mijn ouders vonden deze zo handig met de inklapbare banken dat we zonet nog een besteld hebben van 2 meter 40 voor hun! Geen vogelpoep meer op de bank! Hopelijk terug een even snelle levering zoals vorige keer!
Mooie biertafelset persoonlijk afgeleverd door de eigenaar ivm drukte en te kort aan personeel. Bedankt!
We hebben onlangs 9 picknicktafels gekocht voor op onze school. Het was een succes tijdens onze Opentuindag afgelopen zondag. Echt een aanrader! Bedankt voor de vlotte en snelle service!
Mijn bank is rapper dan verwacht aangekomen maar beschadigd. Ik heb een heel aangename persoon gehad aan de telefoon ; "we gaan de beschadigde elementen vervangen, stuur photos per mail" 12 dagen later geen reactie op mijn mails ... dus probeer ik hier even om een antwoord te krijgen ... alvast bedankt
Picknicktafel op 28 mei 2022 besteld en betaald. Levering picknicktafel duurde veel langer dan aangekondigd. De rugleuningen zijn niet meegeleverd. Inmiddels zijn we twee maanden verder. Meerdere malen contact gezocht, maar geen enkele reactie ontvangen. Telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar, op mails wordt niet gereageerd. Nadat het gelukt is om contact te krijgen met de koerier, werden de rugleuningen uiteindelijk geleverd. Het bedrijf zelf heeft echter nergens op gereageerd.
Super tevreden met onze nieuwe tuintafel van E-woodproducts. Snelle en vriendelijke service. Een mooie, grote tafel om met de ganse familie of met vrienden te genieten van de zon en heerlijk tafelen.
Absoluut zijn geld niet waard! Walgelijke manier van zaken doen! De tafel trok in enkele weken volledig krom en werd volstrekt onbruikbaar. Op herhaaldelijke mails hierover kregen wij nooit enige reactie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid