facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor E-Space Gaming

E-Space Gaming

Info

1er espace de jeux vidéos à Mons ! Viens jouer entre amis dans ce tout nouveau concept ! Assis toi devant un PC ultra performant ou devant ta console préférée et profite des derniers jeux du moment !



"E-Space GamingLe seul lieu dans la région où vous divertir devant les derniers jeux vidéos. Que vous soyez un joueur occasionnel ou un pro, vous êtes tous les bienvenus !"
Adres:
Stad: Mons



op zoek naar gerelateerd: Instant Gaming, Cybercafé gaming, Espace gaming chambre, Cyber café gaming Bruxelles
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Microgamink Microgamink 366 meter Collectif francophone dont l'objectif est de vous tenir au courant de tout ce qui se ...
Neo-Lan Neo-Lan 583 meter Vous avez envie de revivre les meilleurs moment FPS de votre vie des années 2000 ? N...
Smartoys Mons Smartoys Mons 625 meter We kunnen duidelijk zien dat de aan de wind hangende open is. Het doet pijn aan mijn ...
Land Of The Geek Land Of The Geek 770 meter Drop ton matos et loot du stuff avec la communauté
Jeu dans la boite Jeu dans la boite 1 km Vertaald door Google Verkoopster goed advies Origineel Vendeuse de bon conseil
Onanagro Studio Onanagro Studio 2 km Young Belgian indie videogame studio
Imagikart Mons Imagikart Mons 2 km Karten bowlen en speeltuin zijn zeer leuk
Le Summer Geek Festival Le Summer Geek Festival 3 km Pour sa 1ère édition, le Summer Geek Festival se tiendra au Lotto Mons Expo le 1er ju...
Recensies
Had mijn zoons 11e verjaardag hier en hij en zijn vrienden vonden het geweldig! Quentin doet geweldig werk! Nogmaals bedankt.
Plaats om te spelen op de top. De eigenaar is super gastvrij en echt cool! Het biedt ook aangepaste pc-builds die van zeer goede kwaliteit zijn. Ik heb hem gevraagd om 2 bewerkingen te maken en de betrokkenen zijn erg blij met de kwaliteit van de bewerking :
Geweldige plek om lekker te gamen! Warm welkom, Quentin is super aardig en altijd beschikbaar. Daarnaast is de prijs aantrekkelijk. Aarzel niet als je een fan bent van videogames, er is echt iets om van te genieten : Persoonlijk zijn we naar Brussel afgereisd omdat er hier niets vergelijkbaars is op het gebied van e-gamingruimte.
Top, genieten van een speelnamiddag zonder te moeten investeren in een oorlogsmachine!! De prijs is aantrekkelijk en zelfs inclusief drankjes. Efficiënte en vriendelijke hulp ter plaatse.
Het is een super vriendelijke plek met een super aardige en gastvrije manager! De apparatuur is van uitzonderlijke kwaliteit waardoor we een spelsessie in optimale omstandigheden kunnen beleven. De prijs is zeer aantrekkelijk met een drankje aangeboden op het uur van spelen. Voor iedereen die van gamen houdt, aarzel niet om de deur over te steken en u zult zeker terugkomen!
Een gastvrije plek, goed doordacht, het beste van het beste om een ​​geweldige dag door te brengen met vrienden of met uw kinderen.
Het is een leuke plek om te spelen waar je kunt genieten van eersteklas apparatuur. De eigenaar is erg vriendelijk en beschikbaar! De prijzen zijn redelijk.
Geweldige plek en Quentin is een glimlachende en vriendelijke persoon. +++
De kamer is geweldig, het is geweldig, raad ik aan
Zeer gastvrij, de pc's zijn niquel. Ik raad dit etablissement ten zeerste aan als je een verjaardagsfeestje wilt houden of gewoon echt bovenop wilt spelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid