facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor e-smoker.club

e-smoker.club
"Vapeshop Aaltere-sigaretten, e-liquids, toebehoren en accessoires, topmerken - grote keuze e-sigaretten en e-liquids voor elke vaper - WEBSHOP 24/7 voor al Uw e-liquids - Zoekt U iets specifiek ? Bel ons 0494 23 78 32 : WIJ HELPEN U ZEKER VERDER !"
Adres: Lostraat 52 , Aalter 9880, BE
Telefoonnummer: 0494 23 78 32
Stad: Aalter
Route: Lostraat 52
Postcode: 9880



op zoek naar gerelateerd: Vape shop online, E cigarette shop, Beste e-sigaret, E-sigaret online, Wegwerp e-sigaret België, Vape shop in de buurt, E vape, E-liquid kopen België
Recensies
Na de vele goede reacties ben ik eens binnen gestapt. Ben buiten gegaan met 2 grote liquide. Framboos smaakt niet naar framboos en is niet te roken. Hij zij ook dat het 19€ was dan kwam er ineens 5€ bij waarschijnlijk voor de nikotine maar geen uitleg. Veel uitleg die niet moest weten. Al bij al ben ik buiten gegaan met 2 grote smaakjes met de verkeerde nikotine ik wou 9 hij besliste 6. Voelde bij regelrecht in het zak gezet het moment ik mijn auto in stapte. Ik wou zoveel geld niet uitgeven. Daarom ben ik ook naar de vape omgeschakeld. Spijtig nu moet ik telkens naar Maldegem rijden voor een smaakje.
Heel goed ontvangen en veel info gekregen over de producten top winkel en super leuke man
De vape schop to be. Je krijgt er de nodige uitleg en passende producten die naar je wensen zijn.
Heel tevreden deze man weet waar hij mee bezig is en neemt de tijd om te luisteren .deze week per toeval binnen gegaan . Na mijn verhaal te hebben verteld stelde de man mij enkele vragen en stelde mij enkele producten voor nu drie dagen later blij met het fantastisch resultaat. Deze man kent zijn producten en weet waarover hij praat.
Dit is mijn vaste winkel om mn vapespullen te kopen. De eigenaar is gepassioneerd en weet waarover hij praat. Je mag hem alles vragen hij probeert je altijd het gepaste advies te geven. Zoek je iets wat niet in de winkel is ook dan zal hij echt zijn best doen om je toch van dienst te zijn. De vapewinkels lees ketens schieten als paddenstoelen uit de grond maar als je een vriendelijke, geïnteresseerde aanpak op prijs stelt dan moet je naar Aalter gaan. Soms moet je een beetje wachten maar dit is enkel omdat hij alle klanten die persoonlijke service wil geven. Een aanrader!
Hier kan je terecht met al je vragen over vaping. Competente verkoper die weet waarover hij spreekt ik denk hij was bij de eerste dampers in België. De shop is modern, met een zeer ruime keuze aan zowel apparatuur als liquids. Zeer innovatief vond ik het mengstation om zelf liquids te mengen volgens eigen voorkeuren. De prijzen zijn hier duidelijk lager dan het gemiddelde en zeker gerechtvaardigd gezien de goede service en de tijd die verkoper zich neemt voor iedere klant. Hier ga ik zeker nog komen.
Super winkel . De eigenaar is echt van alles op de hoogte . Er is hem niets te veel en is steeds even vriendelijk ! Geen of veel volk hij zal iedereen gelijk behandelen en met veel plezier ! En aan keuze zeker geen gebrek . Ongelooflijk !! Het is zeker een aanrader !
Expertise draagt deze man hoog, wat ergens een must is op het vlak van e-cigs. Hier ga je enkel buiten als je door en door snapt hoe uw toestel werkt. En een groot assortiment aan liquids staan ook ter beschikking. Één van de beste shops van vlaanderen.
Sinds begin september 2016 mijn vaste stek voor mijn vape behoeften. Ik kreeg alle nodige uitleg en advies om als zware klassieke roker de overstap te maken naar vapen en heb het me nog geen minuut beklaagd. Nog steeds altijd goed advies over toestellen, liquids etc. Sinds kort is er de Refill Station, super formule en prijs/kwaliteit top. Als zware damper is dat reuze handig, geen gedoe meer met kleine flesjes en goedkoper om je te bevoorraden. Zware klassiek roker en sceptisch m.b.t. vapen? Loop er eens binnen, je zal er uitgebreid advies krijgen om je te helpen in je overstap en ook na je overstap kan je er altijd terecht voor info, gear en liquids. Een one stop shop en de uitbater als ervaren vape coach. De shop is bovendien uitstekend gelegen en makkelijk bereikbaar.
Vandaag langsgeweest voor aankoop volledig pakket. Zeer goede uitgebeide uitleg, echt alles tot in de puntjes uitgelegd. Met zeer goed gevoel en kwalitatief materiaal weer buiten. Ik kom zeker terug! Dank u.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid