facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor E-Scooter Gent

E-Scooter Gent

Info

Elektrische scooters en motoren, elektrische steps/vouwscooters + Helmen, topcases, kettingsloten etc.

Geschiedenis

Met de verkoop van elektrische scooters biedt deze start-up een milieuvriendelijke oplossing voor het fileprobleem. Een elektrische scooter brengt je vlot in, door en rond Gent. Geen lawaai, geen uitstoot en stijlvol rijden. Ecologisch, energiezuinig en efficiënt. E-scooters zijn hét vervoersmiddel van de toekomst.

Meer weten over de mogelijkheden en voordelen? Neem vrijblijvend contact op en wij komen bij jou ter plaatse onze e-scooters demonstreren.



"E-Scooter Gent- ESG- verkoopt milieuvriendelijke voertuigen aan particulieren en bedrijven. Wij leveren e-scooters en e-steps van voornamelijk Europese makelij met hoog kwaliteitsniveau. Onze klanten kunnen op ons rekenen voor professioneel advies inzake het maken van de goede keuze binnen dit assortiment.Kies voor een duurzame e-scooter of motor en rijd zo op een duurzame manier de toekomst in!"
Adres: Tramstraat 3, 9910 Ursel, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32479799990
Stad: Ursel
Route: Tramstraat 3
Postcode: 9910



op zoek naar gerelateerd: Elektrische scooter Oostende, Elektrische scooter Limburg, Elektrische scooter prijs, Elektrische scooter klasse A, E-bike scooter, Goedkoopste elektrische scooter, Lime scooter gent, Elektrische scooter Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Place To Be Pearled Place To Be Pearled 220 meter eigen creaties en creaties op maat
Patisserie Muylaert Patisserie Muylaert 361 meter Moest ik meer dan 5 sterren kunnen geven zou ik dat zeker doen! Super vriendelijke be...
SPAR Express Ursel SPAR Express Ursel 538 meter 1 iemand die heel de winkel runt, ze zijn enorm vriendelijk, ze hielp op dat moment e...
Frivolie  -  Trifolium Frivolie - Trifolium 665 meter Een unieke samenwerking tussen Frivolie en Trifolium! Een geschenk van bij ons is het...
Interieurbureau Wille Interieurbureau Wille 1 km Zeer vriendelijk, bekwaam en professioneel
Ofthecosypack Ofthecosypack 2 km Ben je op zoek naar de betere voeding voor je hond of kat? Breng dan een bezoekje aan...
Recensies
Onze Segway E125S voelt zich thuis tussen de Vespa's aan het Gardameer. Met dank aan E-scooter Gent
Ik kocht een jaar terug een dure e-scooter bij deze dealer. Wat ze mij niet vertelden was dat ze een maand later hun shop en service punt in Gent zouden sluiten, en niemand anders in de buurt het merk dat ik kocht dealt en onderhoudt. O ja, er is een betalende service om de scooter op te halen en terug te brengen voor onderhoud. Fijn te horen na zo'n dure aankoop. Wat ze mij ook niet vertelden maar zelfs het tegendeel was dat je in Gent met deze scooter niet door de knips en de autovrije zone kunt. Kortom ik voel mij serieus bekocht. Klap op de vuurpijl: ik vraag hen mijn zo goed als ongebruikte scooter tweedehands terug te nemen en ze weigeren. Als ik hen zeg dat ik mij bekocht voel krijg ik een scheldtirade en wordt de telefoon dichtgegooid. Ik ben zelden zo schandalig en klantonvriendelijk behandeld, en raad iedereen ten stelligste af met deze mensen zaken te doen.
Eind augustus een Segway e125s besteld bij E-scooter Gent. Bart heeft bij het bezoek in Gent een heel deskundige uitleg gegeven en met met veel enthousiasme de volledige uitleg gegeven van de werking van de e-scooter. Hij belde tijdens mijn bezoek naar de hoofdzetel van Segway Europe om te zien of er een nog exemplaar beschikbaar was. Ik had geluk er was nog 1 in het rood beschikbaar. Bestelling werd regelmatig opgevolgd. Dit noem ik pas een service. E-scooter werd perfect thuis afgeleverd. Ik raad E-scooter zeker aan. Ik rij nu 3 weken met de e-scooter en ik vind het heerlijk om mee te rijden. Een heel stille e-scooter vol met snufjes en volledig te bedienen via de App van Segway. Heerlijk om telkens de kracht te voelen van de 3000w elektrische motor in de hoogste stand.
Aangename en vlotte mensen die hun klanten de tijd geven om keuzes te maken. We hebben ook veel tips meegekregen bij het kiezen van onze ideale e-scooter. Top!
Super goeie service! Bart en Carine zijn heel vriendelijk en hebben mij enorm goed geholpen in de zoektocht naar een scooter voor mij. Ze zijn makkelijk bereikbaar voor elke vraag en helpen je met plezier! Met de scooter ben ik heel content, zeker een aanrader dus!
Elektrisch rijden is zalig. Aan de soepelheid van een elektromotor kan geen enkele andere motor tippen. Ik testte eerst de Eccity 125. De scooter met de perfecte zithouding! Geen krampen in de armen, pijn in de rug, klachten met de benen.... zelfs bij langere afstanden. Vlot weg aan de lichten en snel genoeg om je door alle verkeer te loodsen. Stevige, mooi afgewerkte Franse machine die doet wat ze moet doen. Uiteindelijk koos ik wel voor de Eccity model 3. Meer power wegens aandrijving op de beide achterwielen. Dit geeft hem meteen ook een wat aparte, heel herkenbare look. Batterijen laden gaat snel, 80% op 1,5 uur; vol op 3,5 uur. Actieradius van om en bij de 80km. Dikke dankuwel aan het team van E-scooter Gent voor de perfecte uitleg en de vlotte levering. Tot binnenkort, Jo P.S.: rijdt erg makkelijk over kasseien...
Heel vriendelijke en bekwame mensen die perfect weten waar ze mee bezig zijn. Hebben nu 2 emco scooters en zijn er super tevreden mee. Gewoon een aanrader!
Super vriendelijke bediening, er wordt echt tijd gemaakt om je wegwijs te maken in de wereld van elektrische scooters/moto's. De vrijheid van een moto, zonder de uitstoot en het lawaai, ik kan niet wachten tot ik de mijne heb!
Heel aangename winkel, vriendelijk geholpen en deskundig advies! Zeker een aanrader, ook wat betreft de elektrische step die ik er kocht Micro Explorer.
Uitstekende klantenservice, zeer aangename en warme winkel en natuurlijk ongelofelijk genieten om met een elektrische scooter te rijden! Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid