facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor E-Fit Asclepia Genk

Info

Asclepia Genk is de place to be in Genk, Hasselt en omstreken voor full body work out onder professionele begeleiding met behulp van EMS-technologie.



"Zit je met klachten die al langer bestaan en waar niets aan gedaan lijkt te kunnen worden? Komen je klachten ondanks medicatie terug of worden ze steeds erger? Ben je reeds een aantal keren gestart met afslanken, maar lukt het niet zoals je wil of herval je steeds in de oude gewoonte?.Als dokter in de natuurgeneeskunde helpen wij u op een natuurlijke manier uw gewicht te beheersen. Dit gebeurt na een grondige analyse en een op maat gemaakt programma. Dit is een combinatie tussen sportlessen, individuele begeleiding, E-fit. Interesse? Kom snel langs!"
Adres: Centrumlaan 7, 3600 Genk
Telefoonnummer: +3289765604
Stad: Genk
Route: Centrumlaan 7
Postcode: 3600


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Asclepia Genk openingstijden, E-Fit prijs, La Fit studio Genk, Hot yoga Genk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Functional Body Training Functional Body Training 557 meter Top gym, topcoaches
Recensies
+ Oefeningen in functie van je eigen doelstellingen, je fysieke maar ook praktische mogelijkheden. Flexibel boeken via de app is daarbij superhandig. + Divers aanbod van trainingsvormen en disciplines, zeker ook voor mannen. + Vicky, Mark of Alexander begeleiden elke sessie en stimuleren/motiveren om ook vol te houden. + Regelmatige opvolging en bijsturing ifv je vorderingen.
Topcentrum, topbegeleiders! Een echte aanrader! We hebben een teambuilding georganiseerd en alle collega's waren zeer enthousiast. De e-fit is fantastisch en werkt echt, je ziet snel het resultaat. De afspraken worden altijd correct nageleefd! Ik ga er altijd met plezier naartoe!
Ik ben nu ongeveer een jaar in begeleiding bij Asclepia. Ik moet zeggen dat Vicky mij er echt bovenop geholpen heeft zowel met mijn gezondheid als met mijn voeding. Ik ben net 2 weken geleden gestart met sporten, eveneens bij Asclepia. En ik moet zeggen, het is gewoon super. Een goede persoonlijke begeleiding en echt aandacht voor hetgeen je aankan. Eindelijk een centrum gevonden met aandacht voor jou als persoon. Super team, dank je wel en doe zo verder.
Asclepia is geen aanrader, echt klant onvriendelijk! Je krijgt geen beurtenkaart, ze verzetten constant reeds gemaakte afspraken, ze sluiten opeens op dagen waar ze van bij de start open waren, indien je je afspraak echt niet kan verzetten krijg je een kwade telefoon en krijg je het bericht dat ze voor jou ook niet meer flexible gaan zijn, opeens heb je minder beurten omdat je 1 afspraak hebt moeten annuleren,... er zijn voldoende professionele zaken in Genk waar je terecht kan, maar zeker niet Asclepia!
Na +1 jaar klant te zijn, nog steeds super tevreden! Altijd even vriendelijk en behulpzaam. Niets op aan te merken!! Helaas kan je niet voor iedereen goed doen... dat blijkt uit andere reviews, ipv samen tot een oplossing te zoeken gaan ze dit uitsmeren. Zo kom je nergens en zegt dit veel over de persoon zelf. Ik voel mij altijd welkom bij Asclepia, dat is mijn me-time, even afzien en dan voldaan naar huis gaan. Ik kan Asclepia Genk alleen maar aanbevelen! Vele groetjes, Kim
Super fijne sfeer, heel vriendelijke personeel en specialisten in vermageren op de juiste manier met blijvende effect. Ik ben 2 jaar geleden in een munt van tijd iets meer dan 20 kilos bijgekomen door problemen met mijn schildklier. Drie maanden geleden ben ik lid geworden van Asclepia en dankzij de professionele en heel persoonlijke begeleiding zie ik al een grote verandering in mijn figuur, op de weegschaal en ook heel belangrijk de enorme energie die ik door de dag voel mensen met schildklier problemen zullen mij begrijpen Dus een grote dank aan de hele team en keep up the good work!
Voor mij is Asclepia echt the place to be: zeer vriendelijk, enorm flexibel, heel professioneel. Is voor mij zoals thuiskomen en kijk er echt iedere keer enorm naar uit! Wat een team. Ik kan hen alleen maar aanbevelen.
Een zeer gemotiveerd topteam die elke week weer klaarstaan voor de juiste oefeningen op maat. Zeker een aanrader. En met resultaat.
Echt een aanrader, topservice! Persoonlijke aanpak, vriendelijk personeel, goede begeleiding en je voelt dat ze ervaring hebben. Top!
Top team, leuke sfeer! Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid