facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dynaset

Info

Dynaset is a contractor specialized in office finishing and total projects.
From Floor to ceiling and everything in between (like system walls, painting, lighting, techniques, made to measure furniture,...)
Building an office holds no more secrets for us.

Adres: Brusselstraat 163, 1702 Groot-Bijgaarden, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 023781905
Stad: Groot-Bijgaarden
Route: Brusselstraat 163
Postcode: 1702


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Recensies
De zeer professionele ploeg van Dynaset, waarmee het zeer aangenaam samenwerken is, werd recent Tarkett ReStart partner. Daarmee onderschrijven ze hun wil om mee te werken aan ons circulair concept, waarbij gebruikte tapijttegels en snijafval van PVC/lino gerecupereerd wordt voor recyclage ipv verbranding.
De samenwerking tussen Kinnarps en Dynaset verloopt altijd vlot. Ze hebben niet alleen onze eigen werkomgeving perfect afgewerkt, maar we werken ook vaak met hen samen bij onze verschillende klanten. Het Dynaset-team denkt mee en zorgt altijd voor een geslaagd eindresultaat!
Heel fijne samenwerking met Dynaset! Heel aangename mensen, vlotte communicatie en alles professioneel afgewerkt binnen budget. Absoluut een aanrader.
Zeer nette en vlotte afwerking. En belangrijk gebleven aan het gevraagde budget, hoe groot of klein de werf ook is. En het ontwerpteam is cool om mee samen te werken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid