facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DynamiXX

DynamiXX
"Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van teambuilding activiteiten, daarbuiten hebben we ons eigen kinderpaintball terrein in Heusden-Zolder.Bent u op zoek naar een racesimulator dan bent u bij ons ook op de juiste plaats!"
Adres: Kerkstraat 106 , Heusden-Zolder 3550, BE
Stad: Heusden-Zolder
Route: Kerkstraat 106
Postcode: 3550



op zoek naar gerelateerd: Kerkstraat 106 heusden zolder, Virtual Reality Heusden-Zolder, Racesim huren, SIM RACING CENTER, Simracing bundle, Motion race Simulator, Paintball, Spel zonder grenzen teambuilding
Recensies
Na een bezoekje aan het autosalon waar DynamiXX stond, heb ik een simulator aangekocht om mezelf verder te trainen gedurende de wintermaanden. Super tevreden, de service is top, ook steeds bereikbaar als je met vragen zit. Simulator kopen? Dan zit je 200% goed bij Dynamixx.
Heel leuke sfeer, goed geregeld en vriendelijke eigenaar. Wij deden paintball met een groep van 15 personen! Aanrader!
Reageren niet, nemen niet op voor een periode van 6 weken. Wilde graag wat reserveren maar helaas niks meer vernomen na ik een offerte kreeg. Snap er nog steeds niks van en adviseer iedereen om ergens anders te boeken om je dan niet voor verrassingen komt te staan.
Geweldige ervaring!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid