facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DX-Solutions BVBA

Info

DX-Solutions opent de weg naar technologie die uw bedrijf slimmer en sneller laten werken.

De toekomst is digitaal, geconnecteerd en geautomatiseerd!

Geschiedenis

Mission:

DXS bouwt E-tools die uw business faciliteren of laten groeien. DXS informatiseert en automatiseert bedrijfs- en verkoopsprocessen en vertaalt die naar intelligente, platformonafhankelijke applicaties. In mensentaal: wij laten verschillende applicaties en systemen praten met elkaar en genereren output die uw business vooruithelpt.

Output:

E-platforms, E-shops, apps, CMS-systems, smart websites, dashboards, registratiesystemen, facturatiesystemen en een mix van alle mogelijke voorgaande.

approach:

“Connecting business & behavior” is ons leitmotiv, en dat zowel binnen uw bedrijf als op het web. Onze aanpak is dan ook “tailor made”. Elk bedrijfsproces is namelijk weer anders en sterk marktafhankelijk. Elke IT-infrastructuur heeft haar eigenheid en soms ook eigenaardigheid. Elk bedrijf heeft haar eigen kpi’s en businesscultuur,… De software en applicaties die deze processen ondersteunen, moeten dus zeer flexibel zijn en mee evolueren met uw bedrijf en de markt. DXS maakt uw bedrijf klaar voor morgen én anticipeert op overmorgen.

Adres: Gentsestraat 79/101, 8530 Harelbeke
Telefoonnummer: 056969696
Stad: Harelbeke
Route: Gentsestraat 79/101
Postcode: 8530



op zoek naar gerelateerd: Dx solutions linkedin
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ocean Investing bvba Ocean Investing bvba 984 meter Strategische begeleiding van bouw- en tuinbouwbedrijven
Recensies
Vlot bereikbaar, zowel fysiek als telefonisch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid