facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DW IMMO Oudenaarde

DW IMMO Oudenaarde
"Op zoek naar jouw droompand in de regio van Oudenaarde? Of wens je een vrijblijvende schatting van jouw vastgoed? Kom gerust langs in ons kantoor in Oudenaarde. Met veel passie en een jarenlange expertise in woon-, bedrijfs-en luxevastgoed staan wij jou graag bij. Onze missie? Jouw levenslange partner in wonen en ondernemen worden.immo Mont-de-l'Enclusimmo Frasnes-lez-Anvaingimmo Ellezellesimmo Flobecqimmo Lesinnesimmo Cellesimmo Parikeimmo Gavereimmo Maarkedalimmo Brakelimmo Zwalmimmo Zottegemimmo Ronseimmo Lierdeimmo Herzeleimmo Geraardsbergenimmo Wortegem-Petegemimmo Kruisemimmo Kluisbergenimmo Oudenaarde"
Adres: Sint_Annastraat 7, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: +32477578642
Stad: Oudenaarde
Route: Sint_Annastraat 7
Postcode: 9700



op zoek naar gerelateerd: Immo horeca, IMMO DV, Immo T, Immo Gent, Dws immo, Immo Ledeberg, Vinci Immo, Immo Gent Zuid
Recensies
Hartelijk dank aan makelaarskantoor Dewaele in Brakel, en meer bepaald aan Annelore De Smet voor de zeer professionele behandeling van ons dossier. Annelore was altijd zeer attent en reactief op onze vragen en verzoeken. Helaas duurden bepaalde fases soms langer dan verwacht, maar ze was altijd zeer begripvol. Bovendien spreken we Frans en ze zorgde er altijd voor dat we alles begrepen. We zijn nu nieuwe eigenaren. Ik beveel dit agentschap van harte aan.
Intussen hebben wij een huis gekocht en zijn wij gesetteld, maar ik heb nu al zo vaak teruggedacht aan het moment dat we via dit immokantoor een 1e bod deden op een woning, wat nu ongeveer jaar geleden is, dat ik dit toch even wou delen. Wij hebben verschillende huizen bezocht lees: 1 jaar zoektijd, dus zijn met veel immomensen in contact gekomen maar hadden enkel met deze makelaar een heel slechte ervaring. Er was slechts 4u zaterdag van 8u tot 12u de mogelijkheid om een bezoekmoment in te plannen. Wij hadden een bezoek gepland om 11u kon niet vroeger, maar het bod moest al ingediend zijn tegen 12u !!!??, wat natuurlijk onmogelijk is om op 1 uur het huis te zien, EN te gaan beslissen of je het wilt, EN dan nog te bekijken welke renovaties er allemaal moesten gebeuren was een huis met werk aan, ook al zei de ene makelaar dat er niks meer aan moest gebeuren: EPC was slecht EN dus uiteindelijk te gaan bepalen hoeveel je wilt bieden. En dit zeker omdat het ons 1e bod was. Ik heb nog op het laatste nippertje mijn papa laten komen om mee te beslissen eer ik zo een belangrijke levenskeuze maak, maar dit was jammer genoeg zeer tegen de goesting van 1 van de ene makelaar dat wij daar ocharme 5 min na 12 nog rondliepen en deze was dan ook klaarblijkelijk zeer gefrustreerd dat wij maar ? om kwart na 12 het bod hadden ingediend... Van begrip was helemaal geen sprake. En wij voelden ons eigenlijk ook echt niet goed bij het bod dat we hadden gedaan omdat dat bedrag eigenlijk niet doordacht was aangezien je dat op 10 min moet beslissen lol. We hadden veel gezien en hadden toen veel verhalen gehoord van de biedingsstrijd en de destijdse druk van de hoge interesse in vastgoedmarkt, maar dit slaat toch alles. Gelukkig hebben we ons huidig huis op een normale manier kunnen aankopen. #bijdezeismijntraumaverwerkt
Na een lange zoektocht naar een geschikt makelaarskantoor, kwam Annelore Desmet van immo Dewaele op ons pad. Een vlotte jonge dame, die ons toch wel complex pand, voor haar rekening nam. Al vlug volgden er huisbezoeken die Annelore steeds netjes met ons plande. En ja!!! 4 maand later zijn we samen met de kopers overeen gekomen en werd de compromis getekend! Bedankt Annelore, bedankt team Dewalle!!! Heidi en Steph
Eind februari is mijn woning in Oudenaarde verkocht via Power Sale. De makelaar Florentine Van Hautegem heeft dat heel professioneel aangepakt. Zowel de kopers als ikzelf zijn heel tevreden over het verloop.
Graag deel ik mee dat de verkoop van mijn woning in de Stuivegemstraat te Oudenaarde vlot verliep op een professionele manier, door Sjef Barbe op wie ik steeds kon rekenen, ongedwongen voorkomen met een luisterend oor ! Bedankt voor de fijne samenwerking!
Onlangs kochten we als investeerder een woning in Oudenaarde Nederename via Sjef van Dewaele Vastgoed. Hij heeft ons in het hele proces professioneel bijgestaan, van de eerste rondleiding over de onderhandelingen tot het ondertekenen van de compromis. Sjef liet alles duidelijk en vlot verlopen en was steeds vriendelijk en bereid tot medewerking.
We hebben recentelijk onze woning te Oudenaarde gekocht via makelaar Sjef Barbé Vastgoed Dewaele Oudenaarde. We zijn uiterst tevreden over zijn professionele aanpak en advies alsook de communicatie gedurende het aankoopproces was top. Niets was teveel, zelfs na de aankoop. Nogmaals bedankt !
Onlangs hebben wij ons nieuwe woning gekocht via Dewaele Oudenaarde. Bedankt aan Sjef Barbé voor de duidelijke, transparante info en de professionele aanpak!
Zeer tevreden van de makelaars Sjef Barbé en Florentine Van Hautegem, die onze woning in Oudenaarde heel efficiënt en aan een mooie prijs verkocht hebben. Ze waren steeds bereikbaar, en hielden ons samen met de persoonlijke internet-opvolgpagina goed op de hoogte. Bedankt voor jullie top-service!
Opnieuw een succesvolle samenwerking met Dewaele vastgoed - Immo Oudenaarde en ditmaal voor een verhuring in Zottegem. De dossierverantwoordelijke Mevr. Annelore De Smet is zeer vlot bereikbaar, werkt uiterst professioneel en draagt zo bij tot een vlotte afhandeling van het dossier. "Working together always works together better."
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid