facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dw Construct

Dw Construct

Info

ramen, deuren, veranda's

Adres: sint truidersteenweg 39, 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer: +3213551618
Stad: Herk-de-Stad
Route: sint truidersteenweg 39
Postcode: 3540



op zoek naar gerelateerd: Dw Construct Kuurne, Ramen en deuren, ASSEA bvba, DW Construct Schriek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coppens Coppens 186 meter De specialiteit ligt bij het herstellen en vernieuwen van daken en toebehoren. hierna...
Dak Real Dak Real 573 meter Company DAK REAL s.r.o. will give you the best workers with experience and passion to...
High-Tech Rope Access High-Tech Rope Access 652 meter High-Tech is een gecertificeerd rope-access bedrijf gespecialiseerd in werkzaamheden ...
Algemene bouwwerken Torbeyns Algemene bouwwerken Torbeyns 1 km Bij algemene bouwwerken Torbeyns kan je terecht voor al je binnen- en buitenschrijnwe...
Recensies
Ramen lijken correct geplaatst aan een schappelijke prijs maar toch zou ik niet meer voor deze firma kiezen. Plaatsing van de ramen na 56 weken in plaats van de beloofde 16 weken. Onduidelijke factuur gelukkig voor uitleg gevraagd waardoor bleek dat kosten waren aangerekend voor werken die niet werden uitgevoerd. De factuur voor de ingehuurde lift was veel hoger dan de marktprijs, ondanks eerdere communicatie hierover. Communicatie heel moeilijk en klantonvriendelijk.
Super tevreden over de snelle en efficiënte plaatsing van nieuwe ramen en deuren! Zeer vriendelijke werkmannen die alles heel proper afgewerkt hebben!
Levertermijnen van meer dan een jaar ipv 3 maanden. Facturen voor niet uitgevoerde werken. Zeer slechte communicatie. Raam foutief geplaatst, gelukkig op tijd opgemerkt door ons. Wegblijven hier! Als je echt wil weten hoe ethisch deze firma is, bijna alle positieve reviews hier zijn van dezelfde familie Sneyers...
Bij het plaatsen van onze veranda hadden de plaatsers de deurkruk beschadigd, na veel mailen en smsen kregen we een gebruikte lakstift om het bij te werken. Onlangs op een beurs langs geweest in Leuven waar ze stonden om te melden dat de lak er terug af was, Ohhh geen probleem, ik heb de deurkrukken liggen, stuur mij een mail en ik zal 1 bezorgen. Na 2 mails en enkele maanden verder nog steeds geen deurkruk ontvangen. Veel blabla maar de service is ondermaats. Zeker geen aanrader!
Heel tevreden met de ramen en deur Heel verzorgd gedaan Bedankt
Vermijd dit bedrijf! De klassieke trukken alles kan, klant staat centraal... Laat me niet lachen, vanaf je betaald hoor je ze niet meer en reageren ze niet meer. Dan is dit normaal, is geplaatst volgens de regels van de kunst. Als je de wind voelt binnen waaien, een deur die niet op slot gaat.... Je kan onder de deur naar buiten kijken... Dit voor een nieuw bouwwoning. Brico Leurs noemen wij dit!
Top service ! Mijn luifel en rolluiken werden zonder problemen en vakkundig geplaatst ! Zeer vriendelijke zaakvoerder en werkmannen ! Een aanrader zou ik zeggen !
Slechte kwaliteit. Na verkoop als je problemen hebt, en je gaat die krijgen.. dan komen ze zelfs niet kijken en zit je ermee. Begin er niet aan!
Prijsofferte laten maken. Na goedkeuring werd alles professioneel geplaatst. Service na verkoop is dik in orde. Zeer vriendelijk en eerlijke service. Een echte aanrader.!
Enorme teleurstelling : - zwakke communicatie - veel moeten aandringen en achterna lopen - 9 maanden moeten wachten op 2 ramen en 2 deuren voor in de garage - foutieve plaatsing van de deur deuren moesten worden omgewisseld - weinig professionalisme - enkel de poort werd tijdig geleverd en geplaatst Voor onze woning gaan we op zoek naar een andere verdeler, jammer..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid