facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DV-Carcleaning

DV-Carcleaning

Info

“Hallo, ik ben Donald... Davy Vermeulen, al 2 jaar poets ik auto's alsof ze voor mezelf zouden zijn. Oerdegelijk, en steeds tegen de scherpste prijs.

Geschiedenis

Nergens vind je de kwaliteit van een carcleaning aan een betere prijs.



"DV-Motors & Carcleaning heeft een ruim aanbod aan diensten voor het reinigen van uw wagen en dit zowel voor de binnen- en buitenkant."
Adres: Roeselaarse weg 5, 8820 Torhout
Telefoonnummer: 0478700865
Stad: Torhout
Route: Roeselaarse weg 5
Postcode: 8820


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 07:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bling-King Carwash Bling-King Carwash 3 km Voor professionele doeleinden ben ik hele dagen onderweg en dat het liefst in een pro...
Recensies
Vorige jaar de bestelwagen van de eigenaar van dit bedrijf gekocht. Bleek er toch een groter ongeval mee gebeurd dan eerst gezegd was. Binnenin de motorkap zaten aircoslangen en nog andere dingen verdraaid. Koplamp steunen zijn afgebroken waardoor de koplamp los zit en nog andere plastieken stukken zijn aan 1 kant afgebroken. Panelen sluiten niet meer mooi aan en na enkele maanden is de verf aan het afbladeren. de uitlijning was volledig fout waardoor banden op 20.000km op waren. De garage waar ik ga zei ook dat het een ongeval met behoorlijke omvang moet geweest zijn. 2 weken na aankoop was de adblue injector stuk. De verkoper geeft een jaar garantie maar dit is enkel geldig als je de wagen naar Torhout laat takelen naar een plek die geen garagist is. Na mij een maand aan het lijntje te houden bij de aankoop deed de eigenaar er plots een serieus bedrag bij op de vraagprijs. Niet echt fair, maar na zolang wachten en een bestelwagen nodig te hebben voor mijn zaak ben ik hier dan maar op ingegaan. Met mijn rug tegen de muur. Ik voel me helaas wat in het zak gezet bij de aankoop van deze wagen. Zeker door de vele fouten die na aankoop pas naar boven kwamen. Wagen heeft al 5 keer in de garage gestaan sinds de aankoop in juli 2022.
Wij zijn niet tevreden, de kwaliteit van het wassen van de auto kunnen we niet beoordelen, want na een uur wachten om 8 uur een afspraak zijn we vertrokken want deze persoon was niet aanwezig en niet bereikbaar. Hij is normaal van 7:30 aanwezig. Na nog een uur belde hij terug en zonder reden op te geven voor zijn afwezigheid en zonder zijn Excusses aan te bieden. Hij stelde nonchalant een uur en datum voor zonder rekening te houden met onze agenda. Bij deze zoeken wij iemand anders voor een full cleaning. Wij komen hier niet meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid