facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duurzaam Vlaanderen

Info

WONINGISOLATIE
Door uw huis te isoleren, bespaart u tot 30% op uw stookkosten – honderden euro’s per jaar – en levert u een mooie bijdrage aan een beter milieu.



"Laat uw huis isoleren door Duurzaam VlaanderenBeter voor het milieu en uw portemonneeBent u het ook beu om telkens maar uw energiefactuur te zien stijgen tot deze haast onbetaalbaar wordt? Wij ook! Net daarom heeft Duurzaam Vlaanderen een ambitieuze missie: alle huizen in Vlaanderen geïsoleerd krijgen. Zo helpen we het milieu, maar ook uw portemonnee en uw wooncomfort. Duurzaam Vlaanderen is overal in Vlaanderen actief en blinkt uit door zijn aangename prijs-kwaliteitverhouding.Goedkope isolatiewerken voor uw woningWist u dat wij verschillende soorten isolatiewerken uitvoeren? Hierdoor slagen we erin om binnen elk budget energiezuinige oplossingen aan te bieden. U kunt hiermee zelfs tot 30% besparen op uw energiefactuur!"
Adres: Jagersweg 65, 2390 Westmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +3280067770
Stad: Westmalle
Route: Jagersweg 65
Postcode: 2390


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Faillissementen Malle, Nieuws Malle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Antwerpse-lakcentrale Antwerpse-lakcentrale 4 km Industriële lakkerij
Recensies
Vanaf de expert langs is geweest was alles duidelijk en konden we steeds met vragen terecht. De werken liepen goed en we zijn zeer tevreden van het resultaat. De enige kleine opmerking die we hebben is dat de werken langer duurde dan voorspeld en dat ze de stoep wat vuil achterlieten. Maar over het algemeen zijn wij zeker tevreden over Duurzaam Vlaanderen.
Ik heb spuitkurk laten plaatsen op onze gevels . Ben zeer tevreden over de afwerking die deze mannen leveren . werken proper , correct en nauwkeurig . zeker een aanrader om deze professionals het werk te laten uitvoeren .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid