facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duurzaam Koksijde

Duurzaam Koksijde

Geschiedenis

Onze medewerkers werken met hart en ziel aan een duurzame ontwikkeling van Koksijde. We inspireren, motiveren en sturen mensen tot het nemen van bewuste keuzes met een positieve invloed op ons leefmilieu. Innovatie, effectiviteit en integratie zijn vitale pijlers.



"Zoek je échte natuurbeleving? Dan ben je van harte welkom in het Natuureducatief centrum Duinenhuis, de thuishaven van Duurzaam Koksijde. Het centrum dompelt zeeklassen, verenigingen, bedrijven of vriendengroepen onder in alles wat onze kust te bieden heeft. En dat op een unieke locatie: bovenop de Schipgatduinen, met zicht op zee. Actief omgaan met natuureducatie is onze missie. Leren over de natuur aan zee doe je immers het best door zelf kennis op te doen."
Adres: Zeelaan 303, 8670 Koksijde
Telefoonnummer: 058 53 34 39
Stad: Koksijde
Route: Zeelaan 303
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: Milieu Koksijde, Koksijde kerstboom, Koksijde be, Intranet Koksijde, Koksijde sluikstorten, Straatverlichting Koksijde, Gemeente Koksijde diensten, Nieuws gemeente Koksijde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koksijde - Oostduinkerke Koksijde - Oostduinkerke 37 meter Fascinerend Koksijde -Oostduinkerke
Recensies
Je krijgt informatie over de geschiedenis van het gebouw, de duinen en de ruimte. Er is weinig samenhang. In de zomer van 2023 wel een mooie kleine tentoonstelling van Stokman, prachtige illustraties die zeer de moeite zijn! Bekijk zeker vooraf het programma. Er zijn kleine optredens en op sommige avonden kan je sterren kijken.
Momenteel is er de Stokman tentoonstelling, kunstige kleurrijke dieren. Kinderen kunnen momenteel zelf hun dier uitvinden met de stempels die erbij staan. De medewerker had wel een flyer van de tentoonstelling gegeven en het boekje voor de schatten van de vlieg. Maar niet de stempelkaart. Beter dit meteen meegeven ipv ons terug naar beneden te sturen. En misschien een soort van brievenbus om de kaart in te steken zodat mensen die mee wensen te doen met de wedstrijd hun gegevens niet door iedereen gelezen kunnen worden. De dag van de zonnekijkdag zijn we ook geweest. Het is iets wat de dochter interesseert. Jammer genoeg niet zoveel dagen in de winter open, wanneer het vroeger donker is.
Prachtige schemer wandeling gemaakt in de duinen met gids. Vertrokken in het donker en langzaam de zon zien opkomen. Nadien ontbijt in het Duinen Huis met Fair trade producten.
Een onbekende parel aan de kust. Een unieke ligging in de duinen met zicht op natuur en zee.
Charmante tentoonstellingen. Mooi uitzicht op het dakterras. We konden Engeland zien.
Genieten het dakterras van een prachtig uitzicht,vele activiteiten voor zeeklassen, aanbod voor volwassenen, sterrenwacht op dakterras. De moeite waard om je onder te dompelen in de wereld van de natuur. Unieke ligging.
Super interessante tentoonstellingen over het Duinenhuis en ons sterrenstelselBezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Leerijke en leuke workshop gevolgd
Educatie is het voorwerp van tentoonstellingen tot sterrenkijken
Ik was hier op een sterrenkijkavond. Gepassioneerde en aangename mensen die uitleg geven naar wil. Mooie locatie en een mooi zicht op het dakterras, zelfs in het donker!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid