facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duroc d'Olives

Duroc d'Olives

Info

Als het lekker én gezond mag zijn...

Geschiedenis

Het Duroc varken is voornamelijk gekend vanwege zijn typische rode vacht en hangende oren. Durocs hebben echter aanzienlijke variatie in kleuren. De kleur kan variëren van een zeer licht gouden bijna gele kleur, tot een haast zeer donker mahonie.

De effectieve herkomst van het Duroc varken is echter onduidelijk. Volgens sommige bronnen zou het rode ras oorspronkelijk via de slavenhandel vanuit Afrika naar het Amerikaanse continent getransporteerd zijn. Andere bronnen melden dan weer de import uit Europa via de 2de Amerika reis van Colombus naar Nova Scotia.
In 1812 werden de zogenaamde “Red Hogs” gekweekt in New York en New Jersey in Amerika. Deze varkens hadden specifieke kenmerken, ze waren niet alleen groot in omvang maar hadden ook grote nesten en een hoge vruchtbaarheid. Onze huidige Duroc varkens stammen af van die Red Durocs uit New York en Jersey Reds uit New Jersey.



"Mals, gezond en buitengewoon lekker: dat zijn de drie waardevolste eigenschappen van Duroc d’Olives varkensvlees.We hebben ze te danken aan de combinatie van een bijzonder varkensras en een speciaal samengesteld dieet. En bovenal ga je van Duroc d’Olives varkensvlees houden omdat het zo verrukkelijk sappig en zacht is.Dat culinaire genot blijft voor ons een belangrijk streven. Maar er is meer. Via ons productproces dragen wij gegarandeerde voedselveiligheid, optimaal dierenwelzijn en de huidige milieunormen hoog in het vaandel."
Adres: Lochristi
Telefoonnummer: +32 (0) 495 18 68 77
Stad: Lochristi



op zoek naar gerelateerd: duroc d'olives recept, Varkens Duroc reserva bereiden, Duroc ribs, Duroc varken kopen, Duroc vlees kopen, Duroc varken gewicht, Lomo Duroc, Presa Duroc d olives
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid