facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Durbuy Music

Durbuy Music
Adres: Vévî Gaime 10, 6940 Durbuy, België
Telefoonnummer: 0472 89 12 18
Staat: Région Wallonne
District: Luxembourg
Stad: Durbuy
Route: Vévî Gaime
Huisnummer: 10
Postcode: 6940


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Heerlijk. Fantastische studio aangestuurd door 2 fantastische mensen met oor voor perfectie. Het vertalen van mijn vage omschrijvingen naar juiste muzikale keuzes was voor mij dan ook de kers op de taart!
Fantastische studio in één van de mooiste plekken van België met een zeer uitgeruste gear room. Heel wat creatieve ruimtes met een prachtig zicht dat je meteen inspireert. Er is een controle kamer waar je alleen maar van kan dromen om je songs perfect af te mixen.nTen slotte is het persoonlijke ontvangst van Domien en Manou de kers op de taart! Twee enthousiaste ondernemers met een niet te onderschatten muzikaal talent!
Zopas enkele dagen mogen vertoeven in de prachtige Durbuy Music studio's. Fantastische plek midden in de bossen langsheen de Ourthe. Heel fijne samenwerking met Domien Cnockaert, zowel als muzikant als producer: echt een topkerel! Veel talent...zelfs in de keuken! We komen terug!
Writerscamp 2022 voor camille D'Hondt.nnOp een gegeven moment zijn alle ingrediënten bekend. Je recept en de formule are out there. De crème de la crème zit hem niet nu niet meer in de beste materialen of de nieuwste nieuwtjes. Het zit hem in de bezieling, de magie van het met liefde doen. Het zit hem in het zoals jezelf doen. Deze authenticiteit, deze passie, deze liefde...ndat is Durbuy Music met Domien en Manou.
Net terug van writingcamp @durbuymusic.nHeerlijk plek om in alle rust te schrijven.. Prachtige omgeving, indrukwekkende accommodatie waar werkelijk niets ontbreekt, uitbaters zijn daarenboven nog eens heerlijke mensen! Dus eigenlijk nog 2 extra.nSee you soon!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid