facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duponzoo NL

Duponzoo NL

Info

Dierenspeciaalzaak
Alles voor kat en hond, reptielen, vogels, knaagdieren, vissen, neerhof en vijver.



"Onze winkel in Dadizele SLUIT DEFINITIEF ZIJN DEUREN OP 03/02/22.Je bent van harte welkom in onze gloednieuwe dierenspeciaalzaak te KUURNE Ringlaan 19, vanaf 17/02/22.#fanvanjouwdier"
Adres: Kleppestraat 46, 8890 Dadizele, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 056/50.25.70
Stad: Dadizele
Route: Kleppestraat 46
Postcode: 8890


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 19:00
Donderdag: 09:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Duponzoo hond wassen, Openingsuren Duponzoo Kuurne, Duponzoo Kuurne facebook, Duponzoo Dadizele contact, Duponzoo vijvers, Duponzoo vogels, Duponzoo winkels, Dierenwinkel Dadizele
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vogelhandel Beernaert Vogelhandel Beernaert 211 meter Verzorgde winkel, met een uitgebreid gamma. Ook veel vogels aanwezig die er verzorgt ...
Floralux Dadizele Floralux Dadizele 2 km Top winkel. T.o.v. men vorige winkelervaring hier kan ik zeggen dat het er een stuk v...
Recensies
Super geweldige winkel. Een hele ruime assortiment. De werknemers geven hele goede tips en weten waarover ze spreken. Zijn super vriendelijk. Het is veel goed koper dan Tom en Go. En zoals ik al zei ruim assortiment. Je kan er ook vogels,konijnen en vissen kopen. Heb een klantkaart genomen omdat ik zeker 1 ne keer om de zoveel tijd eens terug ga : reserve
Vorig weekend 2 konijntjes gaan halen als verrassing van mijn vriend. Dolgelukkig was ik! Echter na 1 week tijd is 1vd 2 overleden. Aan diarree vd stress vermoedelijk. Nog naar de dierenarts gebracht maar tevergeefs. Veel traantjes gelaten daar ik al een band kreeg met Lilly. We lieten dit weten aan duponzoo, via mail en telefonisch contact. Om een nieuw konijn te mogen gaan halen moeten we kunnen bewijzen dat het overleden is, d.w.z met het kasticket die we nog hebben + het lijkje naar de winkel gaan als bewijs!!!!!! Dit is de normale gang van zaken volgens hen?! Aangegeven dat we het konijntje laten cremeren en we het zelfs luguber vinden om met een lijkje van 1week oud naar de winkel te moeten lopen!!!! Ze kunnen verder niets doen! Nooit gaan we nog naar daar! Wat een belachelijke service!
Prachtige, grote winkel met een uitgebreid gamma producten voor alle soorten huisdieren. Ook een formidabel aanbod van vogels, vissen, reptielen en knaagdieren. Een aanrader voor iedereen die van dieren houdt. Ook de kids zullen hier met volle teugen van genieten.
Zéér ruime en verzorgde dierenwinkel. Hond bij hond, kat bij kat, alle artikelen netjes bij elkaar, enz. Alles staat zeer overzichtelijk gestald. Op de eerste verdieping voor de aquarium liefhebbers. Ook aankoop van konijntjes, vogels, etc mogelijk. Zeer ruim assortimemt. Ruime parking, mindervaliden vriendelijk. Naast de winkel, zelfde ingang is er ook een dierenartsenpraktijk. Alles bij elkaar dus!
Heel top en luxeartikelen voor elke keuken ...prijs kwaliteit voor kok of huisgezin
Onze @Woody_the_jack_russel is al de lieveling van de super lieve en vriendelijke verkoopsters Is onze eerste puppy en super goed geholpen bij jullie.
Hel mooie verzorgde winkel. Dieren zitten proper. Heel ruime keuze
Reuze winkel met een breid assortiment voor elk budget. Wel jammer dat ik daar speciaal twee keer ben geweest om het eten van een bepaalde merk voor mijn kat te kopen en het was nog altijd op. Mss volgende keer meer geluk.
Een winkel voor de echte dierenliefhebber! Voor elk wat wils! Heel ruim assortiment, van dierenvoer tot dierenspeelgoed enzovoort. Hierbij is er dan nog een dierenarts aanwezig. Je kan gratis advies inwinnen over uw dier. Ook voor honden een wascabine en een trimsalon aanwezig. Ook paradijs voor iedereen die eigenaar of baasje is van een huisdier! Echte aanrader en de verplaatsing meer dan waard!
Heel toffe grote dierenzaak met top personeel. Je kan er zelfs je eigen hond meebrengen en zelfs wassen. Je vindt direct alles wat je nodig hebt voor je dier. Echt een topwinkel als het om huisdieren gaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid