facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DuponZoo

"Onze winkel in Dadizele SLUIT DEFINITIEF ZIJN DEUREN OP 03/02/22.Je bent van harte welkom in onze gloednieuwe dierenspeciaalzaak te KUURNE Ringlaan 19, vanaf 17/02/22.#fanvanjouwdier"
Adres: Kleppestraat 46 Dadizele , Moorslede 8890, BE
Telefoonnummer: 056 50 25 70
Stad: Moorslede
Route: Kleppestraat 46
Huisnummer: Dadizele
Postcode: 8890



op zoek naar gerelateerd: duponzoo vissen, duponzoo vogels, duponzoo menen, duponzoo dieren, duponzoo openingstijden, duponzoo menen openingsuren, duponzoo moeskroen, duponzoo dadizele openingsuren
Recensies
Ik was op zoek naar een kleine hamsterkooi. Naar huis gegaan boordevol tips & tricks. Ook heb ik een prachtig mooi glazen huis mee met houten interieur. Qua voeding, verzorging kreeg ik heel veel hulp. Bedankt!!
Ze hebben hier echt veel voor heel veel soorten huisdieren
Kom hier vaker. Zeer groot aanbod voor zowel huisdieren, knaagdieren, vogels en reptiepelen. Alsook een zeer uitgebreide aquaria gamma. Mooie merken en goeie indeling. De doggywash aan de ingang is een pluspunt. Enkel kan personeel soms wat vriendelijker. De ene helpt je graag met al je vragrn en de andere gaat liever zich verstoppen in de rayon zodat ze niet aangesproken word... Overal een fijne winkel.
Mooie winkel ja, maar koop er geen vogel! Wij hebben 2 kanarie gekocht, er zit na 3 weken bijna niks van leven meer in, we zijn ermee naar de dierenarts geweest om tot de conclusie te komen dat ze beiden een aangeboren parasiet hebben, levenslang medicatie geven... 1tje is aan het vechten voor haar leven...
We gingen voor kattenspullen en zijn dan ook meteen geholpen geweest. Zeer aangenaam en groot om in te winkelen. Ze hebben van de kleinste diertjes zoals een hamstertje tot volgens tot vissen. Keuze is er dus zeker en vast. Klantvriendelijkheid zeker een aanrader, geven tips van het kleinste tot de voeding als ook over de verschillende kattenpalen. We zijn dan ook zeer content en gaan hier vaker naar toe komen.
Heel grote winkel,alles te vinden voor onze huisdieren wat het ook mag zijn.
Leuke winkel. Een aantal parkieten wou wel ontsnappen
Grote, verzorgde winkel. Ruime keuze van producten.
2 prachtige papegaaien gekocht met kooi en toebehoren. niet de goedkoopste winkel, maar wel zeer uitgebreid. Je vind er bijna alles voor bijna alle soorten huisdieren. Kweker van dieren wel de helft goedkoper.
Mooie grote winkel vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid