facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duopraktijk De Cocon

Duopraktijk De Cocon

Info

De Cocon is een duopraktijk voor coaching en psychotherapie. Je kan er bij Lisbeth of Mathieu terecht, onder andere voor 'Live the connection', partnerrelatietherapie, hartcoherentietraining en coaching HSP.

Geschiedenis

´De Cocon´ is een duopraktijk waar je kan vertragen om stil te staan bij de moeilijkheden in jouw leven. Een veilige plek waar je de tijd neemt om te ont-wikkelen zodat je jouw authenticiteit (her-) ontdekt.
In ´De Cocon´ vinden Lisbeth en Mathieu het belangrijk om jou te helpen, om je regie te geven over problemen die je vaak zo machteloos maken, om je in je kracht te zetten en je te leren omgaan met alles wat zich in het leven kan voordoen. Aanbod: Life & Health Coaching
PSYCH-K ®
Psychotherapie
Partnerrelatietherapie
Biorelaxatie & therapeutische dieptemassages
Hoogsensitiviteit (HSP), stress & burnout

Adres: Brouwerijstraat 25, 9630 Dikkele
Telefoonnummer: 0032498504744
Stad: Dikkele
Route: Brouwerijstraat 25
Postcode: 9630



op zoek naar gerelateerd: De cocon oosterzele
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Duopraktijk De Cocon.

Dikkele psycholoog

openingstijden, locatie, vervoer. Brouwerijstraat 25 dikkele psychotherapeut kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Duopraktijk De Cocon adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Duopraktijk De Cocon. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Duopraktijk De Cocon delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid