facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dumont - deuren, wanden & parket

Dumont - deuren, wanden & parket

Info

Binnendeuren│Laminaat│Parket │Wanden

Industrieweg-zuid 1405
3520 Zonhoven

Geschiedenis

T & S Dumont, Vakwerk Op Maat


Naadloos maatwerk in deuren, wanden, parketvloeren, laminaat, vinyl, glasdeuren, schuifdeuren, dressing schuifdeuren, glasbalustrades.

T & S Dumont laat zijn maatwerk samensmelten met uw interieur.

Exclusieve deuren in blokkaders of aluminiumkaders, stalendeuren en schuifdeuren plafond hoog.

De keuze in afwerking is eindeloos en volledig op maat van uw wensen, van sober tot luxueus. Ons vakwerk is bovendien perfect combineerbaar met onze wandsystemen voor een totaallook!


T & S Dumont is als hecht familiebedrijf van A tot Z betrokken in uw project op maat. De productie van onze exclusieve deuren, parketvloeren en wanden wordt in eigen atelier verzorgd door onze specialisten, terwijl onze eigen ervaren plaatsingsdienst een optimale uitvoering verzekert, van de eerste opmeting tot de laatste final touch. Enkel wanneer u volledig tevreden bent, sluit T & S Dumont de deur van uw project voldaan achter zich.

Kiest u voor klassiek of design? Breng zeker een bezoekje aan onze uitgebreide showroom in Zonhoven om onze uiteenlopende realisaties van dichtbij te bewonderen en onze passie in verfijnd vakwerk te ontdekken.

Tot binnenkort !



"Showroom bezoek enkel op AFSPRAAKAfspraken ook mogelijk na 19u30Dumont is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring.Producten: houten binnendeuren, stalen deuren, glasbalustrades, glazen deuren, parket, laminaat, trapleuning, …"
Adres: industrieweg-zuid 1405, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: +497661219
Stad: Zonhoven
Route: industrieweg-zuid 1405
Postcode: 3520


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:00
Dinsdag: 08:00 - 16:00
Woensdag: 08:00 - 16:00
Donderdag: 08:00 - 16:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Stalen deuren met glas Limburg, Stalen binnendeuren Limburg, Steel look deuren Limburg, Binnendeuren kopen Limburg, Binnendeuren Genk, Design binnendeuren, Schaduwvoeg deur, Binnendeuren op maat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Monard Pro Vino Monard Pro Vino 179 meter Uitgelezen lekkere wijnen met objectief en eerlijk advies van de zaakvoerder Birgit. ...
All Tank Solutions All Tank Solutions 194 meter Zeer goed advies en zeer vriendelijk
ALUZON NV ALUZON NV 890 meter Zeer aangenaam bedrijf om mee te werken. De focus ligt niet op werkdruk en omzet maar...
MVS bvba MVS bvba 1 km MVS.be | Verhuur en Verkoop van Audiovisueel materiaal | Uw audio, video & licht part...
Scholz services Scholz services 1 km - renovatiewerken, badkamerrenovatie, keukenrenovatie, totaalrenovatie. - Haarden en ...
Baerts Yves Algemene Werken Baerts Yves Algemene Werken 2 km Baerts Yves Algemene Werken is dé eenmanszaak voor al uw mini-graafwerken, de aanleg ...
Bella Huishoudhulp Bella Huishoudhulp 2 km Vertaald door Google Efficiëntie, professionaliteit, ervaring, beschikbaarheid, flexi...
Superlab Superlab 3 km Superlab is an innovation and design studio. We create business value through design ...
Algemene schilderwerken Lenaerts Freddy BVBA Algemene schilderwerken Lenaerts Freddy BVBA 3 km Top team! Leveren prachtig werk!
Binnenafwerkingen Daemen Binnenafwerkingen Daemen 3 km Super tevreden van de pleister en chape-werken die via Daemen binnenafwerking zijn ui...
Electriciteitswerken Celus Electriciteitswerken Celus 3 km Electriciteitswerken Celus voor alle nieuwbouw en renovatie Ook voor diamantboringen ...
D-solutionz D-solutionz 3 km D-solutionz.be Aerial photography and video The world captured by drone
DB-Klinkerwerken DB-Klinkerwerken 3 km Topkerel, harde werker en zeer betrouwbaar
Floraliesje Floraliesje 3 km Floraliesje, dé bloemen-, geschenken- en decoratiewinkel van Zonhoven.
Bielen n.v. Bielen n.v. 4 km Zeer vakkundige mensen en zeer behulpzaam! Een onderneming waar je kan op vertrouwen ...
Elektriciteitswerken Chiel Elektriciteitswerken Chiel 5 km Van een lamp vervangen tot volledige renovaties! ELC zorgt voor een volledig elektri...
Recensies
Wit gelakte type A deuren, stalen scharnierdeuren, glazen deuren in dark grey glas, glazen scheidingswand + raam & stalen handgreep met LED laten plaatsen. Zeer tevreden over onze samenwerking met Dumont. Professioneel advies ontvangen tijdens het maken van onze keuze. Zeer goede en vlotte communicatie over opmeting, plaatsing etc. Kwalitatieve plaatsing en producten.
Dumont deuren staat voor: - Zijn afspraken na komen. - Mooi afgewerkt en geplaatste deuren. - Samen denken met de klant naar wat kan en wat niet kan. - een mooi resultaat. De stalen deur is wel de eye catcher van het hele huis. De kitter heeft ook perfect werk geleverd voor het afkitten van deze deur. We zijn enorm tevreden over de deuren. Ze zijn ook niet de duurst maar ook niet de goedkoopste maar kwaliteit betaal je natuurlijk. En dat krijg je wel bij dumont. Een eerlijk prijs voor kwalitatief werk en materiaal. Één tevreden klant.
We hebben begin augustus wit gelakte deuren met verdoken scharnieren laten plaatsen. Het traject van de showroom, de opmeting en de plaatsing is altijd op een professionele wijze gebeurd. We werden bijgestaan om de juiste keuze te kunnen maken en het resultaat mag gezien worden. Afspraken werden altijd correct nageleefd, echt een aangename manier van samenwerken. Tim is bij ons de deuren komen plaatsen en ik stond versteld van zijn oog voor detail. Een toonbeeld van hoe het ook kan. Als de rest van de verbouwing achter de rug is, zal ik zeker ook nog een aantal foto's posten. Team Dumont, bedankt voor het voortreffelijke werk.
Zeer mooi afgewerkte stalen deur, ook met oog voor kwaliteit en detail. Daarnaast fijne en aangename communicatie, en zeer correct. Wat ze doen, doen ze heel goed!
Dumont heeft de deuren geplaatst op ons kantoor en in mijn appartement. Ik ben super tevreden over de kwaliteit van de deuren en de plaatsing. Als ik in de toekomst nog ga bouwen kom ik opnieuw bij jullie!
We zijn heel blij met onze glazen deuren en op maat gemaakte trapleuning… Een perfecte installatie en naservice! Veel dank
Zeer duidelijke communicatie over de mogelijkheden en de nieuwigheden, correcte communicatie ivm wachttijden en plaatsing, Plaatsing tot in de details super afgewerkt.. Supertevreden over zowel de vriendelijke service als de producten..
Top service en kwaliteit. Wij hebben onze bovendeuren laten plaatsen door Dumont deuren. Alles is volgens afspraak verlopen. Er is proper gewerkt en de deuren zijn van goede kwaliteit. We merken een enorm verschil ten opzichte van onze vorige deuren. Ook zeer vriendelijke personeelsleden. Wij zijn tevreden klanten.
Wij hebben een stalen deur tussen de gang en de woonkamer laten plaatsen. In de showroom kregen we professioneel advies van Jolien. Alle gemaakte afspraken werden netjes nageleefd. Zaakvoerder Tim is zelf komen opmeten op een avond en ook hij gaf ter plaatse nog heel goede raad omtrent bv. wel of geen plintjes. De plaatsing gebeurde ook door hem,super werk en zeer proper afgewerkt. Hij vertrok pas toen hij zeker was dat alles in orde was. Na de plaatsing moest het deurprofiel nog afgekit worden. Ook dit gebeurde snel en proper. Een echte aanrader, deze firma! We zijn nog elke dag blij met en trots op deze deur!
We zochten stalen deuren en we vonden stalen deuren. Eerst gekeken bij grote handelaars echter niets gevonden wat we zochten. Na het zoeken op internet kwamen we bij Dumont uit. Een bezoek was voldoende om ons te overtuigen. Jolien kent haar vak goed en bij vragen, nam ze de juiste actie zodat we direct beslist hebben om met hen in zee te gaan. We hebben 2 deuren laten plaatsen. Tim heeft dit perfect uitgevoerd. We zijn tevreden klanten en raden aan bij hen zeker eens op bezoek te gaan. Netjes gewerkt, perfect afspraken nagekomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid