facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duma Rent

Duma Rent

Info

Uw specialist in de verhuur van machines voor bouw en industrie ~ Votre spécialiste dans la location de machines pour l’industrie et le BTP.

Geschiedenis

Duma Rent is uw VCA-gecertifieerde specialist in de verhuur van recente kwalitatief hoogstaande bouw- & industriemachines van diverse topmerken voor korte, lange of uitzonderlijke projecten. DUMA RENT, certifié VCA (équivalence française : le MASE) est votre spécialiste dans la location de machines de qualité de marques renommées pour l’Industrie et le BTP, qu’il s’agisse de courtes ou longues durées.



"Uw specialist in verhuur van machines voor bouw en industrie."
Adres: Torkonjestraat 23, 8510 Marke, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 056 222 111
Stad: Marke
Route: Torkonjestraat 23
Postcode: 8510


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Duma Rent Oost-Vlaanderen, Hoogwerker huren Gent, TVH verhuur, Hoogwerker huren Brussel, Heftruck huren West-Vlaanderen, Verhuur machines, Hoogwerker huren Knokke, Hoogwerker huren Roeselare
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gi Van Aalst bvba - Audiovisual Rental Gi Van Aalst bvba - Audiovisual Rental 2 km Gi Van Aalst is geweldig! Ze regelden het licht en geluid voor onze trouwtent en we ...
Recensies
Beste service ooit. Ik woon op 1 van de moeilijkst te bereiken plaatsen van Kortrijk... de hoogtewerker die ik nodig had moest in 3 fasen komen... 3 keer vlekkeloos op tijd, top marcherend materiaal en een supervriendelijk dame aan de telefoon bij Duma die alles vlot liet verlopen. Zelfs toen op de derde keer de machine een dag langer moest hebben... Duma rent, ik twijfel geen moment de volgende keer dat ik weer verbouwingen heb.
Danku om onze bus 21min vertraging te geven omdat het u niet scheelt dat er een fille is omdat u de straat blokkeert
De specialist in buren wakker maken, ook mijn ervaring. Om 4:30 een machine lossen in de stad door iemand die geen opleiding heeft gekregen in het besturen ervan. Het resultaat laat zich raden. Niet wettelijk alvast wat betreft respecteren van de nachtrust. Ontbreken van opleiding op zijn minst bedenkelijk.
Men zegt dat de geesten meest al komen tussen 2u en 4u smorgens om je te plagen. Dumarent blijkbaar ook met veel ketting gerattel en geklop.
Dé specialist in het wakker maken van kinderen om 05u10. Ik weet dat er gewerkt moet worden, ik moet dat ook doen. Maar dit is volgens mij niet wettelijk. En nee, aan excuses heb ik geen behoefte.
Arrogante mensen. Ik heb ze gebeld om te klagen over nachtelijk geluidsoverlast + foutparkeren door een van hun hoogtewerkers, en ik werd onbeleefd afgesnauwd : "Doet u soms nooit iets verkeerd?".
Scherpe prijs en correcte levering. Wist niet welke machine ik precies nodig had, na opmeting leverden ze een machine waar ik perfect mee kon werken.
Kale chauffeur met tattoo’s ree rond sint niklaas echt een belachelijke vent
Goede training met betrekking tot veilig werken met een hoogwerker gehad. Thx Olivier. Top.
Heel tevreden. Ik had een probleem en dit werd heel correct en onmiddellijk opgelost.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid