facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dullaert & Hoskens

"werkschoenen"
Adres: Prinses Joséphine-Charlottelaan 42, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: +32 3 334 10 99
Stad: Sint-Niklaas
Route: Prinses Joséphine-Charlottelaan 42
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Boekhouder Sint-Niklaas
Recensies
Zeer vriendelijke mensen, correcte prijzen idem bediening, Makita specialisten.
Supper service met een duidelijke uitleg. Ook de service na verkoop is supper!
Altijd met de glimlach, of je nu es komt kijken naar hun assortiment of je effectief koopt.
Toffe winkel Veel keuze Sympatieke hulp Aanrader Top
Uitstekende, vriendelijke service! Door een menselijke fout was onze online bestelling niet volledig. Na telefonisch contact werd dat echter onmiddellijk in orde gebracht.
Vriendelijk en professioneel. Zeer tevreden van mijn makita machines.Een aanrader.
Zeer aangenaame en nette winkel.Alles goed overzichtelijk en netjes gesorteerd per grote en soort zodat men niet hoeft te zoeken.Enorm gamma aan materiaal en machines voor particulieren en ondernemers.Vriendelijk, behulpzaam en beleefd personeel die zéér goede kennis hebben van de producten.Kortom een echte aanrader
Zeer aangenaam contact via telefoon met uitgebreide info over het Makita toestel waar ik intresse in had, vriendelijk in de winkel, correcte prijs. Een echte aanrader!
Vriendelijk personeel dat je eerst zelf kledij laat kiezen en passen, wat super is want in de meeste winkels dringen ze zich hard op. Als je de juiste maat niet vind of je wilt een extra broek van dezelfde maat gaan ze deze meteen voor je hallen. Top!
Snel, super vriendelijk en deskundig bijgestaan. Competitieve prijzen, ook met online aanbieders. Hier kom ik zeker nog terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid