facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duffels Autobedrijf Peugeot

Duffels Autobedrijf Peugeot
Adres: Mechelsebaan 30/2, 2570 Duffel
Telefoonnummer: 015 31 02 39
Stad: Duffel
Route: Mechelsebaan 30/2
Postcode: 2570


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Opel Opel 1 km Vandaag na alle goede ervaringen bij van mossel in lier uitgekaffert door de jongste ...
Opel Vervloet Opel Vervloet 1 km Aangezien ik door omstandigheden enkele dagen geen auto had, hebben Nick en Walter ve...
Renault Garage Verlinden - Duffel Renault Garage Verlinden - Duffel 2 km Zeer eerlijke mensen supper vriendelijk kreeg je een goed gevoel mee vriendelijke bab...
Recensies
Katelijne en haar team zijn allen toppers ! Goede service ! Zeer degelijke vervangwagen een aanrader voor toekomstige klanten .
Ik had nog een oude Astra op de oprit staan de we al geruime tijd niet meer hadden gebruikt. Katelijn heeft ons goed geholpen om hier een koper voor te vinden voor een nette prijs. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen.
Kreeg een fiets voor naar huis te fietsen die 2 platte banden had. Ook heeft de mevrouw zelfs niet de fiets nagezien, want dat zadel trok op op niet veel. Door het bakje van achter op de fiets kon je zelfs niet volledig op je zadel zitten. Mijn man is dan naar de winkel gemoeten om kolsonbandjes te gaan kopen zodat ik normaal op die fiets zou kunnen zitten. Allen geluk hadden we een compressor want het pompje van de fiets marcheerde ook niet. Heb dan met een halve fiets die op niets trok toch terug gefietst want mijn auto stond daar. Normaal doe ik daar 30min over nu deed ik er een uur over dus u weet wel dat die fiets op niet veel trok. Als je dit dan voorlegt zegt ze dat ik dat aan de telefoon moest zeggen terwijl ze goed genoeg wist dat die fiets helemaal kapot was. Daarna begon ze zelfs te zeggen dat ik de fiets had kapot gedaan terwijl die fiets al piepte toen zij die aan mij gaf. Als ik dit allemaal meemaak betwijfel ik de goedheid van mevrouw die daar aan de balie zit. Als ik uw was zou ik toch eens nadenken of je naar deze garage zou gaan er zijn er veel beter en deze hebben ook meer respect voor de klanten. Ook heb ik niets van korting/excuses gekregen wat ik ook echt niet kunnen vind.
Mijn wagen komt uit een "grote garage" uit de buurt. Al vanaf ik daar de wagen ging afhalen had ik daar een heel slecht gevoel bij. Ook het plannen van een onderhoudsbeurt dient daar op een zeer onpersoonlijke manier te gebeuren. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een beter alternatief, en dat heb ik gevonden in Duffel. Een kleinschalige garage met een grootschalige service ! Heel goeie ontvangst, heel vriendelijk. Geen afstandelijk gedoe. Als klant heb je meteen het gevoel dat je hier goed zit ! Een aanrader eerste klasse !
Ik had een probleem met mijn wagen, een jongeman heeft in de motorkap gekeken en zei dat hij het probleem niet kon oplossen. Hij heeft mij 10 euro aangerekend "voor de tijd" die hij erin heeft gestoken. Een andere garage zal het probleem nu oplossen. Vriendelijk personeel maar die 10 euro vond ik persoonlijk niet nodig.
Prima garage. Vriendelijke en behulpzame mensen. Goede mecanicikers en duidelijke afspraken.
in deze garage top service , aan iedereen aan te raden , vriendelijk personeel , goede service , ging voor controle voor de autokeuring , auto was van de eerste keer in orde top , ik was heel blij , dat ik nog een jaartje met deze wagen kon rijden. ze doen alles om je voort te helpen , ze zijn zelfs bereid om je terug naar huis te brengen of om je een vervangwagen ter beschikking te stellen . het was voor mij de eerste keer in deze garage , ik ben heel tevreden .! Super !
Perfecte service, vriendelijk en correct. Na het Audi debacle een ware verademing, zowel qua auto als qua garage.
Klant vriendelijk Zeer goede service Snel geholpen zeer goede uitleg Zeker en vast een aanrader
Heel vriendelijk personeel en proberen je zo snel als ze kunnnen te helpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid