facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duco Ventilation & Sun Control

Duco Ventilation & Sun Control

Info

Duco is een toonaangevend bedrijf op het vlak van vraaggestuurde ventilatie- en zonweringsystemen, waar gezondheid steeds centraal staat.

Geschiedenis

Sinds de oprichting van Duco in 1991, is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Europese markt op het vlak van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen. Die keuze was ook de enige juiste, want natuurlijk staat synoniem voor gezond.

Voor elke situatie heeft Duco de oplossing in huis: ventilatie via het raam of de gevel, geluiddempend of met zonwering. De architecturale zonwering geeft een gebouw niet enkel een esthetische meerwaarde, maar zorgt er ook voor dat de koellast daalt. Op die manier wordt op een natuurlijke manier een energieverslindende airco overbodig gemaakt.

Een doordachte combinatie van basisventilatie, buitenzonwering en nachtventilatie zorgt voor een optimale luchtkwaliteit binnenshuis. Duco biedt zowel voor woning, kantoor, school of zorginstelling een innovatie totaaloplossing waar gezondheid centraal staat. Duco , Home of Oxygen.

Adres: Handelsstraat 19, 8630 Veurne
Telefoonnummer: +32 58 33 00 33
Stad: Veurne
Route: Handelsstraat 19
Postcode: 8630


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: DUCO logo, DUCO rooster, Duco Silent, DUCO onderdelen, DUCO ventilatie-unit, DUCO verdelers belgie, Hoe werkt Duco ventilatie, Duco ventilatie badkamer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid