facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duckwing Travel

Duckwing Travel

Info

Geocache reizen & uitstappen



"Outdoor activiteiten met de nadruk op natuurbeleving + met veel aandacht voor lokaal en duurzaam ondernemen.Back to nature op een leerrijke, ontspannen manier: teambuildings, creatieve workshops, initiaties geocaching, begeleide wandelingen en kickbike zoektochten en maar ook verhuur van kano, kickbike en outdoor materiaal.De meeste activiteiten gaan door in Huldenberg en de mooie Druivenstreek tussen Leuven en Brussel maar ook op andere locaties zoals de populaire kanosafariweekends in de Ardennen."
Adres:
Stad: Huldenberg



op zoek naar gerelateerd: Kickbikes, Verjaardagsfeestje kind Leuven, Verjaardagsfeestje 9 jaar Leuven, Verjaardagsfeestje kind 9 jaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Goalkeepersacademy CLEAN SHEET Goalkeepersacademy CLEAN SHEET 2 km - KEEPERSTAGE IN HULDENBERG - VAN BEGINNER TOT GEVORDERDE - 24-25-27-28 AUGUSTUS - ...
Doode Bemde Doode Bemde 4 km De Doode Bemde is een natuurreservaat in de Dijlevallei, ten zuiden van Leuven. Het s...
Recensies
Creatief avontuur tijdens natuurkamp bij Duckwing outdoor. Onze 8-jarige dochter genoot van een weekje natuur tijdens de paasvakantie. Ze kreeg een creatieve boost van pyrografie tot vogelhuisjes bouwen. Het enthousiaste team zorgde voor een warm welkom en stond klaar om te helpen. Onze dochter straalde terwijl ze haar eigen vogelhuisje creëerde, haar creativiteit de vrije loop latend. Deze hands-on ervaring was niet alleen leerzaam, maar ook een bron van plezier en vreugde. We zijn dankbaar voor de geweldige tijd en kijken uit naar meer avonturen bij Duckwing Outdoor!
Wij hebben een step gehuurd, super leuk. Best pittig in dit heuvelachtige terrein, maar in een mooie omgeving vergeet je gauw de moeite die het kost om boven te komen. Goed materiaal en een vriendelijke ontvangst. Je kiest zelf welke route het best bij jou past, kort, lang, vlak of door de heuvels, het kan allemaal.
Danke aan Tanja en Frank voor het warme onthaal en de superleuke steptrip van toch zo'n 20km doorheen dit prachtige heuvellandschap van Huldenberg in Dijleland van de Groene Gordel. Aangevuld met de leerrijke commentaar van gids Frank over de streek, het landschap, de natuur, de geschiedenis en last but not least... over Huldenberg als fietsmekka is dit een echte aanrader voor iedereen!
Onlangs kickbike fotozoektocht gedaan met gezin, de tocht was zeer amusant en zeker voor herhaling vatbaar. De kickbike was een nieuw gegeven voor ons maar verrassend leuk ook nog sportief. De vrouw die ons ontvangen heeft is behulpzaam en attent. Zeer mooie omgeving, de communicatie verliep ontzettend vlot. We vernamen dat ze ook all - in weekends plannen, hier gaan we zeker eens met mee voor een outdoor avontuur. Duckwing outdoor is uniek en een echte aanrader.
Je hoeft niet naar de Ardennen te gaan om een avontuurlijke kano-tocht te beleven…Ook op de Dijle hebben we een fantastische dag gehad. Varen onder boomstammen, voorbij beverwerken in een prachtige natuur van sint- Agatha-rode tot voorbij Leuven. Een echte aanrader !
Bedankt voor het mooie weekend die we samen mochten beleven. Heel gezellig rustige sfeer. We sliepen in een mooie tent voor 2 personen met electriciteit. Daarnaast was er ook een gezellige ruimte waar ze de kachel steeds brandend hielden. Zaterdagavond op een ijzerenplaat die opgewarmd werd met hout hadden we een lekkere barbecue. Ook veggie was mogelijk. Dus aan alles werd gedacht, heerlijk om zo'n weekendje te vertoeven in een mooie streek in de Ardennnen. Dankjewel Tanja en Frank, kids en de honden.
Er even tussenuit? Ardennen gevoel vlak buiten Brussel? Prijsbewuste gezellige privé-overnachting met campeergevoel? Wij hebben het allemaal ervaren in deze gezellig tipi! Vlakbij zijn leuke wandelroutes door bos en veld waar je je even in de ardennen kan wanen. Tanja is tevens een heel vriendelijke en niet opdringerige gastvrouw die openstaat voor alle vragen en verzoeken. Zeker een aanrader en voor de prijs moet je ‘t niet laten
Frank en Tanja weten hoe je te amuseren in de buitenlucht. Actief en creatief, super fijne activiteiten, georganiseerd door een fantastisch duo! Must do!
Een heel gezellige namiddag, veel bijgeleerd en een heel leuke sfeer. Erg bedankt aan Frank en Tanja voor de huiselijke sfeer!!!
We hebben hier een nachtje in de tipi geslapen. Deze staat achter in de prachtig natuurlijke tuin. Er was uitgebreide info over de omgeving aanwezig en we kregen zelfs nog wat extra tips van de er vriendelijke Tanja en Frank. Er worden door hen allerlei creatieve en actieve activiteiten aangeboden. Wij reden op de kickbikes. Een heel leuke belevenis en vanuit Huldenberg kun je alle kanten op, met verschillende moeilijkheidsgraden. Dank jullie wel voor het leuke weekend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid