facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ducati Zolder

Ducati Zolder

Info

Speciaalzaak voor alles wat met Ducati te maken heeft.

Geschiedenis

Best Service Dealer Ducati BELUX sinds 2014.



"Welkom bij Ducati Zolder, het referentiepunt voor Ducati in Limburg.In onze showroom kan je het volledige Ducati gamma komen bekijken, samen met een breed assortiment aan kledij en accessoires.De werkplaats kenmerkt zich door gedreven service mensen met de nodige vakbekwaamheid. Wij “rekenen” wat we doen en we “doen” wat we rekenen.Ducati Zolder wordt gerund door een team gepassioneerde vakmensen die hun ervaringen graag met u delen."
Adres: Sint-Willibrordusplein 3, 3550 Heusden, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0032 11 433 161
Stad: Heusden
Route: Sint-Willibrordusplein 3
Postcode: 3550



op zoek naar gerelateerd: Ducati dealers belgie, Ducati Limburg, Ducati Brussel, Ducati Aarschot, Ducati Gent, Ducati Herzele, Ducati Antwerpen, Ducati Sambreville
Recensies
Gespecialiseerd in voorvork revisie. MS1200S PikesPeak laten vallen 3 maand na tweedehands aankoop. Meteen de voorvork revisie laten doen samen met herstelling. Vooraf en achteraf alles uitvoerig samen overlopen met veel oog voor detail. Alles volgens afspraak, werken goed uitgevoerd, factuur binnen bestek. Deel van het atelier is ingericht als werkplaats voorvorken, zodat het aantal werkuren beperkt blijft.
Vandaag vanuit Nederland vertrokken naar deze Ducati “dealer”, welke een schande is voor dit prachtig merk. Ik zou een 748R kopen, afspraak gemaakt voor een bezichtiging dezelfde dag, meteen in de auto gestapt en hop naar België vol enthousiasme. Een half uur voor de aankomst kreeg ik een telefoontje van ze dat mijn droomfiets zojuist verkocht is… Maar meneer we hebben een afspraak, ik moet 250km overbruggen om naar u toe te komen, dit kan toch niet waar zijn…!? Maar we bellen u toch netjes dat deze verkocht is… krankzinnig voor woorden dit. Dit zou echt bij Ducati gemeld moeten worden en jullie licentie moet afgepakt worden, echt waar. Wat een schande…
Tweedehands MTS gekocht, perfecte uitleg, zeer vriendelijk medewerkers en vooral in perfecte staat afgeleverd, zelfs de kleine beschadigingen die er waren weggewerkt. TOP mannen. Nu nog even de winter uitzitten en dan kunnen we ermee op stap.
Super goeie zaak. Enorme kennis en goedlachse service.
Prima service, zoals altijd
4 jaar geleden een zo goed als nieuwe hypermotard gekocht bij ducati zolder, tot op de dag van vandaag denk ik nog sporadisch hoe een slechte service ik gekregen heb. Veel betaald en weinig voor terug gekregen. Niet anders dan miserie met de motor en aan de manier van communiceren leek het niet of ze het gingen oplossen.
Mechaniekers zijn absoluut fantastisch, en schone jongens ook ;
Via mond-tot-mond reclame is nog altijd de beste manier ben ik tot bij hen geraakt en ik kan het eigenlijk in 1 woord omschrijven: Toploactie. Maar dat zou een beetje te gemakkelijk zijn. Een week geleden mijn nieuw machine opgehaald. De overhandiging was superleuk en vlot verlopen. De passie en enthousiasme, zowel bij de eigenaar als zijn medewerkers, is overvloedig aanwezig. Nog niet veel meegemaakt. Ze zijn altijd bereikbaar.en dit zelfs buiten de openingsuren. Je bent hier niet een "gewone" klant. Wat voor mij het belangrijkste is en blijft: Een woord is een woord en duidelijk afspraken . Dat vind je bij deze mensen terug. Keep up the good work.
Mooie zaak, mensen met passie voor een motomerk dat daarom vraagt. Die passie staat hun nuchtere kijk op de dingen echter niet in de weg. Leg eerst uw 'probleem' eens duidelijk uit, je zal een professioneel antwoord krijgen. Nog iets dat mij opviel : met Ducati rijden hoeft niet persé duur te zijn. De topmodellen zijn bij elk merk duur, maar er zijn de laatste jaren echte juweeltjes door Ducati ontwikkeld die je ziet als je even links en rechts wegkijkt van de topmodellen. Dat is moeilijk want bv een Panigale is een kunstwerk op wielen.
Goede service, correcte info en altijd vriendelijk! En hele mooie winkel, zeker de moeite om eens te gaan kijken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid