facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ducati Aarschot

Ducati Aarschot

Info

Wij zijn je uitvalsbasis voor zorgeloos genot van je geliefde Ducati motor. Nieuw, tweedehands, herstellingen, onderhoud, accessoires, authentieke Ducati-mode: spring gerust binnen om de passie van dichtbij te voelen. We houden je op de hoogte.

Adres: Nieuwlandlaan 30a, 3200 Aarschot
Telefoonnummer: 016/564635
Stad: Aarschot
Route: Nieuwlandlaan 30a
Postcode: 3200



op zoek naar gerelateerd: Ducati belgie, Ducati Gent, Ducati Zolder, Ducati Aarschot webshop, Ducati Herzele, Ducati Brussel, Ducati prijs, Ducati Scrambler
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vranken Motors Vranken Motors 7 km Ben er al jaren een tevreden klant.
Recensies
Na een jaarlijkse onderhoud, toch nog een technisch probleem opgemerkt waar zowel ik als de techniekers niets aan konden doen. Ik kon zonder problemen snel terug naar de werkplaats en dit werd dan kosteloos hersteld. Een zeer goede service.
Bijzonder goede service, meedenkend en halen alles uit de kast om u als klant zo goed mogelijk te helpen. Absolute aanrader.
Uitmuntende en transparante service. Zowat de enige Ducati garage die aan mijn Cagiva Elephant 1994 wou werken, en dat doen ze met verve. Techniekers zijn enorm ervaren en op de hoogte van alles wat nog maar ruikt naar benzine/olie/remvloeistof/...!
Heel vriendelijke service. Een plek om met plezier naartoe te gaan.
Bart de verkoper heeft minstens 40 min mij adviseren op een heel professioneel manier. Als ik een moto koop, zal het daar zijn. Bedankt Bart
Zeer tevreden met mijn occasie Panigale V2
Zeer positieve ervaring met de aankoop van mijn nieuwe Ducati!
super vriendelijke bediening. zeer goede service!
Vriendelijk, maar 3 x verkeerde diagnose gekregen, veel moeten betalen en telkens geen resultaat. Toen ik het zelf wou doen wouden ze mij de onderdelen niet verkopen.
Goed geholpen met mijn onderhoud! Veel uitleg gekregen en iets om te drinken gekregen voor de tijd dat ik moest wachten! De kledingstukken en accessoires zijn goed uitgestald en prijs naar Ducati stijl. Zeker om aan te raden voor onderhoud, nieuwe motor of tweedehands aan te kopen!! Ook heel belangrijk bij het onderhoud vervangen ze niet alles zonder iets te vragen als het grote kosten zijn, je kan zelf beslissen als je dit laat doen dan opeens geconfronteerd te worden met de factuur!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid