facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duc de Praslin Belgium

Duc de Praslin Belgium

Info

Créateur de bonheur, distributeur de plaisir...
Geluk ontwerper, welzijn verdeler...



"Duc De Praslin Belgium uit Linkebeek: het zijn pioniers op het gebied van premium speciale chocolade met meer dan 20 jaar ervaring. Zij bieden de klanten producten van de hoogste kwaliteit en doen dat met passie en authenticiteit. Ze blijven trouw aan de Belgische geest door de beste grondstoffen rechtstreeks in België in te kopen. Hun handgemaakte pralines en chocolade figuurtjes vertegenwoordigen het toppunt van de Belgische chocoladebereiding. Het klinkt ambitieus, maar voor minder gaan ze niet bij Duc De Praslin Belgium aan de Alsembergsesteenweg 175 in Linkebeek. In hun boetiek worden koude en warme drankjes en natuurlijk die geweldige frappes geserveerd. Van chocolade figuren tot marsepein, ijs, glacé of chocolade tabletten: u vindt"
Adres: Chaussée d'Alsemberg 175, 1630 Linkebeek
Telefoonnummer: +32 2 356 06 88
Stad: Linkebeek
Route: Chaussée d'Alsemberg 175
Postcode: 1630



op zoek naar gerelateerd: Duc de Praslin praline
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SIX SIXTY NINE SIX SIXTY NINE 487 meter Persoonlijk onthaal, beschikbaarheid, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, mooie co...
Recensies
Zeer vriendelijke mensen en enorm lekkere pralines
Een aanrader.Super lekkere pralines.
vriendelijke ontvangst en heel lekkere pralines
Een woord: geweldig
5 sterren voor de stracciatella... Heel zoet en chocolade liever niet zo sterk in cacao, maar de montage is een lust voor de smaakpapillen. 3 euro de bal is misschien wat overdreven aan de andere kant.
Hallo mijn beste philipo, ik weet niet waar ik moet beginnen. Allereerst wil ik je feliciteren met je beroepskeuze, want de chocoladewereld is geen gemakkelijke wereld en je toont een enorme moed. Ik heb ook een vriendin die in de chocoladewereld werkt, maar helaas had ze niet het geluk een baas tegen te komen die zo aardig is als jij, die haar werknemers betaalt en declareert. De legende zegt dat je al je werknemers robijn op de nagel declareert, betaalt soms zelfs te veel. uw medewerkers. Laten we het nu hebben over klantenservice, wat essentieel is. Als je ervan houdt om begroet te worden door een stel boze Griekse tarantula's, raad ik de duc de pralin aan, want je zult niet teleurgesteld zijn. Laten we het nu hebben over het allerbelangrijkste, namelijk chocolade, tot augustus simpelweg perfectie.Verras me als we weten hoe teder je bent voor de mensen die je uitbuit. Tot slot gaat er niets gelukkiger dan de leuke medewerkers. Goedenavond, de phil heeft meer.
Hallo Filip, Zeer goede pralines, ja, natuurlijk. Het is echter belangrijk om de werknemers die ze produceren eerlijk te belonen, met name wanneer deze, zo niet deze, niet worden aangegeven. Een etablissement dat waarden en kwaliteitsproducten voorstaat, moet zijn werknemers ook met dezelfde strengheid behandelen, en niet onder dezelfde arbeidsomstandigheden als bij andere fastfoodketens.
Pralines, chocolade, ijs of sorbets, de hertogen van Praslin stellen u nooit teleur! De keuze is enorm, de ontvangst altijd glimlachend en vergezeld van een praline! Er is zojuist een mooi en ruim terras aangelegd! Naast dat er rondleidingen in de omgeving worden georganiseerd, zult u de roep van de bel niet kunnen weerstaan! Op dit moment gesloten!
Verscholen in een groene omgeving word je onthaald door een echte vakman die echt beheerst wat hij doet. Geweldige pralines, goed uitgebalanceerd en niet te zoet, geweldig ijs en andere selectie van leuke producten.
Geweldige chocolaatjes. een ervaring van wereldniveau in een kleine, prachtige chocolaterie net buiten Brussel. deze nederige man werkt samen met zijn moeder en de gelukkige mensen van Linkebeek genieten van een van de beste chocoladeambachtslieden van de hele wereld en ik weet niet eens zeker of ze zich bewust zijn van het voorrecht. Zijn creaties met marsepein en pistache zijn verbluffend en persoonlijk heb ik hun gelijken nog nooit geproefd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid